JEG TRYKKET PÅ PAUSEKNAPPEN..

God Fredag alle sammen og YEY for en ny måned og et steg nærmere vår! Jeg kjenner jeg trenger våren ASAP. Ikke bare fordi det er digg at snøen forsvinner, men fordi akkurat nå er jeg i en litt vanskelig situasjon rett og slett.

Som dere vet så kjøpte jeg og Kim hus i fjor rundt August/September og jeg solgte leiligheten min på Lørenskog noe raskere enn forventet og det endte med at jeg ikke hadde noe sted å bo for huset er nybygg og er ikke klar før 2 kvartal i år. Jeg krysser fingrene for April for å si det mildt.

Jeg kunne ikke bo med Kim på Rena da det ikke er lov med hund i forsvarsleiligheten han bor i. Noe vi trodde var greit, men fant ut litt for sent at ikke var lov. Så jeg fikk heldigvis bo hos søstern min som er naboen til det nye huset vårt fordi de har kjøpt leilighet på samme byggefelt. Jeg sitter bokstavelig talt å stirrer “hjem” hver dag og ser hvordan byggeprosessen går.

Men jeg kjenner at bosituasjonen er noe utfordrende med hensyn til bloggingen. Jeg trenger en kreativ pause rett og slett. For det å bo oppå folk på den måten jeg gjør nå (på gjesterommet til søstern og typen) det gjør at det ikke er like inspirerende å ta masse bilder og bruke pass på kjøkkenet, be om hjelp hele tiden osv. + At alt er kaos. Tingene mine er pakket ned i esker og lagret på boden, klærne mine er her og der og jeg vil være til så lite bry jeg kan om det er forståelig.

Jeg har også jobbet helt sinnsykt mye siden sommeren. Egentlig hele år og året før, hehe, men de siste månedene siden jeg flyttet hit har det var en ekstremt stor pågang med jenter som ønsker coaching. Jeg elsker jobben min og det er en stor passion for meg å kunne hjelpe de som ønsker hjelp av meg.

Derfor har jeg blitt inkognito på bloggen her og kommer til å ta en bloggpause. Når og om jeg kommer tilbake er uvist.

Jeg vil gå inn i meg selv og finne ut om jeg har det som skal til for å være en god blogger. Noe jeg svarer nei til nå pr dags dato og jeg hater å gjøre ting halvveis. Jeg er ikke noe glansbilde, jeg er ikke flink til å ta bilder, og jeg liker faktisk ikke å bli tatt bilde av. Hehe.. YES, oppskrift på en god blogger det der? Nah.. Og jeg har så SJUKT dårlig samvittighet til dere fine som har tittet innom meg.

Men siden jeg skal ta en bloggpause til huset er ferdig og vi får flyttet inn så jeg får tilbake livet mitt litt så har jeg steppet opp Instagram gamet mitt og Snapchat. Jeg har lagt ut masse treningsvideoer til dere og gjør mitt beste for å motivere og inspirere dere til trening der og kommer til å fortsette å fokusere på Instagrammen fremover ved å legge ut flere treningsvideoer i uken og komme med tips og triks når det kommer til en sunn livsstil.

En annen ting jeg kommer til å dele mer av der er hvordan det går med min egen fitness reise denne gangen for planen er å stille i fitness nå til NM og høstsesongen. Det blir nok bikinifitness for det passer min fysikk best. Så formsjekker og updates på det blir på Snapchat og Instagram.

Jeg merker at bloggen blir et stressmoment når jeg har så mye å gjøre om dagen med jobb og trening så derfor må jeg fjerne det fra stresslisten min rett og slett. Jeg strekker ikke til. Jeg håper dere forstår at denne lille kreative pausen jeg har valgt å ta for å finne ut av litt ting.

Jeg vil igjen si beklager så masse for at det har gått lang tid før jeg har skrevet dette innlegget, men dere aner ikke hvor mye jeg har gruet meg og om jeg gruer meg til noe så dytter jeg det vekk og utsetter det. Det er en sjukt dårlig egenskap jeg har.

Jeg håper dere alle vil være med meg på Snapchat og Instagram og TUSEN takk for støtten jeg har fått av hver og en av dere den siste tiden både her og i andre medier. I LOVE YOU ALL!

Instagram: @ChristineKamphaug
Snapchat: CHRISUNIVERS
Mer info om coaching: http://strongbody.no/coachingen/

Jeg slenger med 2 bilder jeg tok i går som en liten formsjekk siden jeg nå har startet på diett mot NM. Er sjukt spent på hvordan sceneformen blir i år. Den skal bli BEDRE enn noen gang.

By |2019-02-01T08:20:23+00:00februar 1st, 2019|Hverdagen|