IKKE LA DEG LURE!

Det er mange som starter sin sunnere livsstil i morgen og jeg håper alle dere som titter innom meg gjør det med sunn fornuft. Januar er jo egentlig svindelens måned kan du si? For det er da alle firmaene som selger svada stiger opp til overflaten for å utnytte uskyldige sjeler.

De kommer for å utnytte de som gjerne skulle hatt resultater i går, mistet 20 kg på en måned og hatt muskler som en fitness stjerne uten å såvidt ha løftet vekter. Det som er trist er at disse firmaene selger som faen fordi folk som regel alltid er ute etter en «Quick fix». Ting skal helst være gjort i går og man skal helst ikke trenge å jobbe så hardt for det.

Og dere tenker kanskje jeg er en drittkjærring som skriver på den måten, men det er den brutale sannheten og grunnen til at jeg skriver om det på denne måten er fordi JEG har vært en av de. En av de som trodde jeg kunne drikke en detox te for å bli sunnere, jeg trodde jeg måtte ta 100 situps for å få magemuskler og ikke kunne spise brød fordi da ble jeg tjukk.

VEL.. Alt dette er TULL! Det som fungerer er hardt arbeid på trening og et sunt og variert kosthold bestående av alt fra brød til proteinpannekaker.

Vær flink og få inn 2-3 treningsøkter hver uke. Jeg anbefaler selvsagt styrketrening, men tren det du ønsker og det du liker for treningsgleden er viktig for at du skal klare å fortsette de gode rutinene. Ikke tren noe du hater for det orker man jo ikke i lengden.

Spis sunt og variert. Kos deg i helgene med en sjokkis så du ikke føler deg snytt for livet og ha en 80/20 innstilling på mat og kos. (80% sunt og 20% kos) Det er nøkkelen til suksess.

Tenk.. så «enkelt» er det, men vi har en tendens til å gjøre det så innmari vanskelig. Vi kjøper piller som ikke funker, drikker motbydelig te, kjøper ørten kosttilskudd som skal «hjelpe» oss, men egentlig bare er drit man putter i kroppen som ikke gjør noe nytte.

Keep it simple og vær fornøyd med deg selv enten innsatsen er 50% eller 100%. Ikke gi opp og fortsett de sunne rutinene selv når det føles vanskelig. For om du klarer å fortsette en stund og innser at det ikke trenger å være helt svart/hvitt og at du heller ikke trenger å hate det. Da blir det faktisk en sunn og balansert livsstil du klatrer å beholde over tid.


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.