CHEATDAY, KOSEKVELD, TREATDAY, LØRDAG? KJÆRT BARN HAR MANGE NAVN..

I dag snakket jeg litt om cheatday som jeg liker å kalle det på SNAP (add meg gjerne: CHRISUNIVERS) og jeg tar meg selv i å hele tiden snakke litt forsiktig om dette temaet fordi jeg føler det ikke er tabu å snakke om kalorier, vektnedgang, eller tips til å spise «smart» som jeg liker å kalle det. Og jeg synes det er så utrolig synd at det har blitt slik.

Alt skal være så sinnsykt politisk korrekt these days og ikke minst pedagogisk «riktig» så ingen blir såret eller truffet. Men jeg føler folk blir truffet av alt mulig rart om dagen jeg. Ting skal snakkes så forsiktig om for å ikke tråkke på noen tær, nesten så forsiktig at det mister effekt eller budskapet ikke kommer gjennom.

Jeg er den type person som liker å si ting som det er. Jeg sier det jeg tenker og det er ikke alltid jeg er like flink til å tenke over det jeg sier fordi det fort kan såre. Brutalt ærlig kan man kalle det. Jeg jobber med å bli bedre på akkurat det punktet for som sagt vet jeg at det kan såre.

Men når det kommer til ordet cheatday så har mange steilet. «Herregud så ekstremt», «det er et usunt forhold til mat og godis» osv osv. NEI.. det er ikke det om man kun bruker ordet CHEATDAY som et annet ord for Lørdag og det er det jeg basicly gjør.

Jeg trener hardt, spiser sunt og riktig stort sett hver dag med unntak av helgene. Da liker jeg å kose meg litt ekstra. Det er ikke alltid i helgene, men stort sett for det er da jeg liker det, men det kunne likesågodt vært en Onsdag for å si det sånn.

Det for meg er en kjempefin balanse som gjør at det er enkelt å ha en sunn livsstil. Jeg trener hardt gjennom uken og gleder meg til helgen. Etter helgen har jeg som oftest ekstra energi og har knallgode økter fordi humøret er på topp etter en helg med kos.

Jeg tror at i stedet for å henge oss opp i at noen kaller Lørdag for cheatday er det mange andre ting vi skal ta tak i når det kommer til hvordan de rundt oss er med kosthold og trening. Det at noen velger det å kalle Lørdag Cheatday er hverken usunt eller skadelig for noen.

Vi tar oss en bolle a dere ;)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.