HVA SKJEDDE MED Å SETTE MER PRIS PÅ HVERANDRE?

I dag har vi vært på senteret for at jeg måtte bytte en kåpe jeg kjøpte meg for noen uker siden som var for stor. Og mens vi tusler gjennom folkemengder hvor folk løper rundt som hodeløse kyllinger og stresser seg gjennom butikkene så får jeg en sånn vond følelse inni meg. Jeg vet ikke helt hva det er, men denne julen her har jeg ikke fått den gode julefølelsen i det hele tatt. Kanskje jeg begynner å bli voksen?

Jeg synes det er et stress og et mas. Enda jeg stresser ikke et sekund, men verden rundt meg stresser. Det er shoppepress, “alt må være perfekt” stress og jeg kjenner at magen min vrenger seg. For ikke å snakke om de sinnsykt grusomme julelåtene fulle av svada og idiotiske tekster som “jeg håper du har spenn til å kjøpe meg gave” Jeg blir kvalm jeg. Hva skjedde med all i want for christmas is you?

Jeg mister lysten på å åpne instagram for jeg får bare en feeling av at alt jeg ser er så FAKE og oppstilt. Perfekte julebilder, perfekte familier, perfekte hjem, perfekt julepynt, perfekt sukkerfri bakst og perfekte liv. Ja, sorry.. Men jeg får angst av alt det “perfekte”. Alt det overfladiske. Folk forandrer seg i høytider. For da er det liksom om å gjøre å vise at “MIN JUL ER BEDRE ENN DIN” eller påske, eller sydentur eller what not avhenig av sesongen.

Anyway.. Grunnen til at jeg blir trist og oppgitt er fordi jeg vet at det er så mange som ikke har den perfekte hverdagen. Tenk på så mange som har dårlig råd, trøblete familieforhold, er ensomme og triste i julen. Barn som kanskje ikke får de kuleste gavene eller eldre som sitter alene i håp om en telefon fra sine nærmeste, men som blir glemt i stresset. Foreldre som får kredittkortgjeld fordi iphone er på ønskelista. Nei fy..

Det er som om jeg får dårlig samvittighet fordi jeg vet at mye av det jeg ser i sosiale medier ikke er ekte og tenk så mange som tenker at det er real. At så flott og perfekt har folk det? Jeg synes verden blir mer og mer fucked up jeg. Sorry to say it. Eller så er det jeg som blir eldre og eldre. Mer sær kanskje? Men hva skjedde med å sette pris på hverandre og tiden man har sammen?

– Christine “The Grinch”

2-1.jpeg

By |2018-12-22T19:00:44+00:00desember 22nd, 2018|Personlig|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.