FREDAGSPUMPEN

rena2

En sen oppdatering fra meg i dag, men jeg var på Rena klokken 2 i natt og i dag har jeg sovet lenge og vært hos legen før det ble trening. Det er så sykt frustrerende for eksemen min har blusset helt sinnsykt opp og jeg har sår og eksem over hele kroppen. Det er værst på overkroppen og som jeg sa til legen i stad så trenger jeg noen kremer som gjør at jeg ikke ser ut som en heroin avhengig med abstinenser.

Det er ut som jeg er gal med de kloremerkene jeg har på kroppen nå for jeg klør så fælt når jeg sover. Så jeg fikk den sterkeste kortisonen som finnes og en krem jeg har brukt siden jeg var barn. Håper dette hjelper for jeg får ikke sove om natten fordi jeg klør og det svir. Når jeg dusjer så brenner det på hele meg og jeg er ildrød når jeg kommer ut. Can´t deal! Jeg blir gal!

Etter legen så dro vi å trente og jeg skulle egentlig løfte tung markløft i dag, men etter sett nr 1 kjente jeg at det rett og slett bare var å drite i for jeg hadde ikke nok krutt i kroppen og det første settet med 110 kg føltes ikke bra så jeg kuttet den tunge og bestemte heller at jeg skulle gi meg selv en fin førjulsgave og kjøre høyrep i stedet. WOHO.. Så det ble en syrefest uten like og jeg legger ut video av hele økten i morgen på instagram, den anbefales for å si det sånn!

Goood helg så lenge! Håper de fleste av dere har juleferie og koser dere med familien deres♥

Tights HER! (min absolutte favoritt!) // Genser URBAN // Drareimer HER!
rena.jpg

By |2018-12-21T20:37:43+00:00desember 21st, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.