EN LITEN TIMEOUT FOR MEG..

Det er Torsdag og Juleaften om alt for kort tid og mens noen er å trener, noen shopper julegaver og andre ligger hysteriske på gulvet i fosterstilling fordi julekakene ikke ble instaperfekte så skal jeg straks ta turen inn til Oslo for å spise middag med jentene mine.

Jo eldre vi blir jo mindre flinke blir vi til å ta vare på vennskap og nå som ei av de nærmeste er gravid i tillegg så prøver jeg å sette av tid til å møtes oftere. For tiden går så fort og jeg kan ikke sitte på gamlehjemmet og tenke at de fineste minnene jeg hadde var når jeg satt å jobbet på mac´en og tittet ut av vinduet på naboene som hadde det så fint. Dere skjønner hva jeg mener sant?

Jeg må bli flinkere til å finne på ting og skape minner for jeg har en tendens til å begrave meg i jobb rett og slett fordi jeg elsker jobben min og jeg elsker jentene jeg følger opp. Men noen ganger må jeg legge fra meg jobb og komme meg litt ut i verden. Jeg tror det er lett å bli oppslukt av noe man har en passion for fordi det er ikke jobb om dere skjønner.

Senere i dag kveld drar jeg til Kim på Rena og blir der til Søndag. Jeg gleder meg allerede til å trene bein i morgen siden det er utsatt hele 2 dager! Sånn blir det noen ganger. I stedet for Lørdag og Søndag som hviledag denne uken ble det hviledag i går, i dag og trening i helgen. Ah, sweet life!

is.jpg

 

By |2018-12-20T15:21:05+00:00desember 20th, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.