DET ER LOV Å SYNES LITT SYND PÅ SEG SELV..

syk2

I dag hadde jeg all intensjon om å dra å trene. Det er beindag i dag og jeg gleder meg alltid til det, men etterhvert som timene gikk i løpet av dagen kjente jeg at energien ble mer og mer skrall. Jeg har sittet å jobbet i hele dag og vanligvis synes jeg det er digg å tenke på at jeg skal trene så jeg får rørt på meg etter all stillesitting, men i dag så gikk luften litt ut av meg..

Så jeg bestemte meg for å droppe treningen i dag og lytte til kroppen. Jeg er ikke i form og har ikke vært det siden helgen så det var på sin plass med en fridag i dag synes jeg. Jeg dro på butikken og kjøpte meg noe digg som jeg skal kose meg med og det med goood samvittighet.

Kvelden brukes på å se på The Chilling Adventures Of Sabrina på NetFlix. Jeg husker jeg så på den serien når den gikk på tv når jeg var yngre. Da het den vel bare Heksen Sabrina. Fun fact om meg er at jeg alltid har synes sånne type serier har vært super gøy og spennende. Jeg har generelt alltid vært interessert i det okkulte, overnaturlige og mystiske. Hihi.. Noen ting vokser man bare aldri av seg.

Akkurat på samme måte som at man har lyst på is og boller når man har vondt i halsen…

syk

By |2018-12-19T21:46:48+00:00desember 19th, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.