BLIR DU OPPBLÅST PÅ KVELDEN?

collage 1.png

Nå som julen er her og mange spiser litt ekstra her og der vil jeg dele disse bildene med dere. For når vi koser oss og gjerne spiser oss litt over gjennomsnittlig mette og spesielt sukker så vil kroppene våre binde vann og bli oppblåste utover dagen. Disse bildene av meg er fra morningen på cheatday og på kvelden etter jeg har spist diverse bakst og godis.

En morgenform er HELT anderledes enn en kveldsform og man kan veie mange kg flere på kvelden fordi man har spist, drukket og brukt kroppen så det dummeste man gjør når man spiser og koser seg i julen er å veie seg på kvelden. JUST DON´T! Da ødelegger du veldig mye for deg selv og psyken din. Det er HELT normalt å bli oppblåst på kvelden. ALLE blir det.

Nå er det jo populært og trendy å snakke om at vekt ikke har noe å si og at alle kropper er vakre og det er superbra. I support that! Men det betyr ikke at det ikke er mange jenter som alikevel føler seg dårlig pga disse tingene. Derfor skriver jeg dette innlegget, for å prøve å bidra til at man ikke skal gå i kjellern om man ryker på en smell.

Selvom vi spiser litt ekstra nå i julen og blir oppblåste så betyr det ikke at man har ødelagt det man har gjort hittil med treningen, det betyr ikke at du har feilet og det betyr heller ikke at du skal føle deg dårlig. Vi alle gjør det, men det handler bare om å se videre og ikke hoppe på vekten for å gi seg selv enda mer dårlig samvittighet.

Bruk fridagene i julen til å ta en treningsøkt så føler du deg mye bedre med en gang. Ikke fordi man skal forbrenne det man har spist, men fordi det er deilig å røre på kroppen etter man har kost seg litt ekstra og man har et overskudd av energi og har som regel veldig gode treningsøkter!

Det er snart 2019! Ikke avslutt 2018 med dårlig samvittighet og kjipt selvbilde.. Ikke vær så dust mot deg selv! Be strong, be proud!

Beklager møkkete speil og rot her.. haha! Off! 
2.jpeg

En kommentar om “BLIR DU OPPBLÅST PÅ KVELDEN?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.