SUNDAY WELL SPENT..

søndag1.jpg

..Brings a week of content! 

Er det ikke det man sier da? I dag var det deilig med et avbrekk fra jobb og trening. Jeg stod opp og følte meg egentlig litt shabby. Det er akkurat som om jeg brygger på noe og er på vei til å bli syk, men at kroppen min klamrer seg til å være frisk. Så jeg krysser fingrene for at jeg slipper å bli syk.

Jeg trodde denne måneden kom til å være litt roligere arbeidsmessig, men det er helt sinnsykt pågang om dagen og jeg jobber seriøst på spreng for å få klar Strongbody Planer til spente jenter som skal starte i Januar. Og jeg synes det er så kult at det er så mange som virkelig har satt seg mål for 2019! #MOTIVASJON

søndag4.jpg

søndag5.jpg

Jeg sitter så mye foran Mac´ene og jobber så det er så digg å bare ta en dag “off” og vekk fra teknologien. Det er på disse dagene jeg ikke alltid snapper så mye eller er flink til å oppdatere. Det er ikke bare, bare å jobbe foran skjermer dagen lang. Hihi..

Men, jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker det! Jeg fikk ladet opp i dag i nydelige Losby på Lørenskog. Det var 0 grader, det snødde og Nova storkoste seg. Nå er jeg SÅ klar for en ny uke med treningsøkter og siste innspurt før Juleaften. Målet er 5 treningsøkter selvom det blir hektisk med mye jobbing og siste innspurt mot juleuken.

søndag2.jpg

søndag10.jpg

Jeg har ikke startet på noen julegaver og jeg er ikke fan av konseptet heller. Julen handler om så mye mer enn å få drit man ikke trenger eller drit man kan kjøpe seg selv.  Barna skal selvsagt ha pakker under treet, men julen for meg handler om familie og minner. Så vi får se hva jeg ordner i løpet av uken til den gale gjengen. Hehe.. Høres ut som tidenes drittkjærring, men jeg synes julen er så masete med all shoppingpresset.

Det jeg ønsker meg til jul er tiden til mine nærmeste og at vi er samlet så ofte som mulig på fridagene♥ Og gains.. jeg ønsker meg mer gains!

 

By |2018-12-16T19:26:00+00:00desember 16th, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.