MIN HANDLEKURV – CHEATDAY!

FREMSIDE CHEATDAY

Ooooh yes gjengen! Det er Lørdag og nå skal a Kræstine kose seg med nokko attåt for å si det sånn. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker helgen og elsker å kose meg litt ekstra. Derfor tenkte jeg at jeg skulle dele min cheatday handlekurv med dere.

cheatday 2.jpg

Når jeg har cheatday eller dager jeg vet jeg kommer til å kose meg ekstra så liker jeg å spise en sunn og god frokost og lunsj. De påfølgende måltidene er som regel kosemat. I dag har jeg kjøpt inn bakst som vanlig. Hehe.. ELSKER bakst! En belgisk vaffel og en skolebolle som er all mine. Tenkte å spise den belgiske vaffelen med Ben&Jerrys isen. YUM!

cheatday 3.jpg

Jeg handlet også inn mine kjære IFA pastiller og krokanrull. #Avhengig! Også kjøpte søstern litt godis og potetgull som jeg kommer til å snackse på. De kaller de visst å dele.. Vet ikke helt hva det er, jeg deler ikke mat eller godis desverre :P Haha!

Nyt Lørdagen babes! Nå stikker vi straks på Big Horn og spiser før det skal inntaes en god dose sukker…

cheatday 4.jpg

By |2018-12-15T18:20:02+00:00desember 15th, 2018|Cheatday|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.