EN DOSE REALNESS..

bb2.jpg

Jeg føler ofte vi “fitnessjentene” får litt dårlig rykte på oss og ofte blir stemplet som “perfekte”. En god gjengang jeg har hørt siden jeg startet å trene er “jeg vil ha en sånn kropp binikifitnessjentene har off-season”

Det er noe jeg har hørt utrolig mange jenter si i over 3 år nå. Off-season betyr jo når man IKKE er i en konkurranseform. Altså i mellom konkurransene når man ikke er på diett. Og la meg si det sånn. En “off-season” kropp er for det første sjukt forskjellig fra utøver til utøver og det er ikke noe fasit på hvordan den ser ut.

Meeeen la meg bare rive den fantastien ut av hodene deres og vise dere hvordan en fitness utøver sin “off- season” kan se ut..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er meg i crop topp på en relativt oppblåst dag mellom hip thrust settene i bootybuildermaskinen. Jeg er der for å trene okei, ikke for å gå rundt å leke deilig. Ja, det er klart jeg liker å ha på freshe treningsklær og elsker å føle meg fin på trening, men det å jobbe hardt for resultater trumfer det å se fin og fresh ut altså.

Så jeg føler meg vel fresh det første kvarteret jeg er der også er det svettefest eller løftetryner resten av tiden.

Jeg elsker å være motstykke i denne kvalmt perfekte fasadeverden vi lever i. Men noen ganger har jeg lyst til å bare slette alle sosiale medier, blogg og alt sammen fordi jeg ikke orker å være en del av fasadegjengen, men i stedet legger jeg ut et type innlegg som dette for jeg føler det trengs for å være ærlig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er klart man vil legge ut bilder av seg selv som er fine, men faen da.. Når folk redigerer kroppene sine med smalere midjer, større ræv og unge jenter henger på gymmen i trendy treningsklær og faktisk IKKE trener bare for å få tatt et sporty “fitchick” instagrambilde for å være #Fitspo og inspirasjon så får jeg lyst til å grave meg ned i et høl i bakken for å være helt ærlig. Hva faen skjer med verden. Når den såkalte “inspirasjonen” der ute ikke gidder å gjøre jobben en gang. De gidder ikke trene en gang..

Jeg kjenner jeg dør innvendig. Jeg er IKKE perfekt og jeg har hud, valker, eksem, cellulitter og dårlige dager. Det kalles å være et menneske.. Tror fler burde prøve å være nettopp det i stedet for å skape falske idealer og forbilder. Stakkars unge jenter som vokser opp nå.

Vær EKTE for faen, det burde være så LETT..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

By |2018-12-12T19:33:07+00:00desember 12th, 2018|Hverdagen, Personlig|

2 Comments

  1. Isabel 13/12/2018 at 05:25 - Reply

    Words 👊🏻🙌🏻

  2. Tilda 13/12/2018 at 15:24 - Reply

    Takk for dette innlegget Christine! Det er litt godt å vite at det er rom for å ikke se ut som levende #fitspo på trening. Eksemen min blir alltid verre på vinterstid, og jeg får den blant annet i ansiktet, så da er det vanskelig å skjule. Det er ikke bare bare å gå på treningsstudioet med speil på alle kanter, og føle meg nesten litt spedalsk pga. tørr hud og sår, men i vinter har jeg klart å tenke “fuck it” og dratt uansett. Det viktigste er jo å holde treningsrutinen og fokusere på det, så får det bare være om noen tenker at jeg ser litt shabby ut. Jeg er jo sikkert min egen verste fiende på dette her. Jeg bryr meg jo ikke om andres “skavanker” på trening.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.