STRONGBODY, STRONGBOOTY – NYTT TRENINGSPROGRAM TIL DERE!

Reklame for eget arbeid
strongbooty fremside

YES! I dag har vi endelig lansert 2 nye program på www.strongbody.no og jeg er så stolt over det produktet vi har levert. Jeg og Vilde Waksvik har slått sammen hodene våre og brainstormet rumpetrening. Vi er begge over gjennomsnittlig interessert i hvordan man mest optimalt kan trene rumpa og hvordan man kan gjøre det gøy og utfordrende.

I løpet av våre år i fitness og treningsbransjen har vi testet en hel del øvelser. Vi har rett og slett prøvd og feilet. Med disse programmene gir vi dere de beste kombinasjonene av øvelser vi synes er mest effektive og som brenner på den måten vi ønsker.

strongbooty strongbody

Det er også lagt fokus på å trene riktig for å få best utbytte av øvelsene så det er med gode forklaringer på hvordan man skal jobbe for å aktivere rumpemuskulaturen mange sliter mer å få kontakt med og hvordan man har fokus på «mind to muscle» som er forsket på og bevist at faktisk bidrar til økt muskelvekst!

Dette er første gang vi i Strongbody tilbyr kun treningsprogram og vi er så spente på hva dere synes..

STRONGBOOTY PROGRAMMENE FINNER DERE HER!

Det er 2 forskjellige programmer med 2 forskjellige nivåer slik at det er noe for alle. Programmene er designet med mest fokus på rumpe, men også det å få en gjennomtrent kropp med fokus på en feminin fysikk.

  1. 3 dagers fullkroppsprogram for nybegynnere
  2. 5 dagers 2 splitt program (avansert) 

Dette er den beste julegaven du kan gi deg selv og en PERFEKT start på 2019! Det er begrenst antall og vi har kun 100 stk av hvert program tilgjengelig og you don´t want to miss it! Håper dere liker de, vi er så spente på hva dere synes..

#StrongBodyStrongBootystrongbooty.jpg
Reklame for eget arbeid

En kommentar om “STRONGBODY, STRONGBOOTY – NYTT TRENINGSPROGRAM TIL DERE!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.