VI HAR EN OVERRASKELSE TIL DERE!

Nok en dag unnagjort her i Trondheim og vi har vært i møter i hele dag. Dagene er så hektiske og jeg har alltid masse planer om å trene, snappe og jobbe og what not, men tiden går så alt for fort så jeg prioriterer som regel jobb også faller alt annet vekk.

Nå ligger jeg halvdau på hotelsengen og har ikke lyst til å røre meg fra flekken. Jeg og Vilde skal gjøre oss klare og dra på julebord, men jeg kjenner det sitter så langt inne å faktisk ta det steget å vaske av seg det nåværende trynet og fikse meg til middag klokken 21:00 i Trondheim Sentrum. Jeg er så sliten og kvalm fordi jeg har stuffet meg med salt sild den siste halvtimen. Hehe…

Jeg titter egentlig innom for å skrike ut til dere at det kommer en konkurranse på @Strongbody_no intagramkontoen i morgen og på Mandag lanserer vi et nytt produkt som jeg og Vilde har laget! FY SÅ GØY! Vi gleder oss masse til å dele nyheten med dere og jeg tror og håper dere vil like det så følg med!

Until then.. NYT LØRDAGEN! Nå skal slappfisken begynne å ordne seg..Baaah!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

By |2018-12-08T18:11:02+00:00desember 8th, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.