FREDAGSGODT I TRONDHEIM

God Fredag fra Trondheim! Dagen i dag staret med stress som vanlig. At jeg aldri lærer å planlegge. Jeg er tross alt gammel nok til å burde ha lært til nå at det faktisk lønner seg, men neida. Det ble stresspakking en halvtime før jeg måtte dra mot flyplassen også måtte jeg hente kjolen jeg skal ha på morgendagens julebord på veien i tillegg.

Vel, det er jo ingen hemmelighet at jeg rakk flyet og her sitter jeg stappmett på hotellrommet med Vilde og vi jobber siste rest for dagen. Med en gang vi kom så dro vi å spiste på egons. Denne helgen blir ikke helt etter kostholdsplanen, men jeg velger å ta sunne valg der jeg kan også koser jeg meg litt ekstra siden jeg tross alt er med kollegaene mine som jeg bare ser noen få ganger i året.

Denne helgen blir det julebord og møter! Jeg er KLAR og jeg håper dere er klare for å ta helgen med storm også. Nå skal det leves litt ;) Hehe.. Selvom jeg føler jeg levde nok forrige helg egentlig.

Jakke fra Gina Tricot // Sko Timberland // Resten BikBok // Smågodt Nidar :P
smågodt1.jpg

smågodt.jpg

smågodt 2

By |2018-12-07T22:27:33+00:00desember 7th, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.