STRONGBODY UPDATE – UKE 3

En supersen oppdatering her. Jeg har sittet å jobbet i hele dag med noe SINNSYKT gøy jeg skal dele med dere de kommende dagene. Følg @strongbody_no på instagram for å ikke misse det! For det er begrenset for å si det sånn ;)

I natt har jeg ikke sovet en dritt og regnet egentlig med at denne målingen ble heeelt på trynet. Lite søv = vann i kroppen og oppblåsthet hos de fleste. Jeg merker veldig på kroppen når søvnen min ikke er helt på stell. Jeg sovnet seriøst rundt 06:00 i dag og fikk noen timer av og på frem til klokken 12. Jeg var våken innimellom for å svare på mail.

Til tross for at søvnen var helt på trynet så ble målene ganske greie. Siden jeg ikke hadde en god måling forrige uke så er det ganske så dramatisk endring denne uken. For dette blir jo på en måte for 2 uker sånn ca.

fremside ukesrapport

Dette har skjedd siden forrige Torsdag:

Vekt: -1,2 kg siden forrige uke (nåværende vekt: 63,2)

Midje: -1 cm

Mage bredest: -4,5 cm (dette var jo pga jeg var sjukt oppblåst sist uke pga noe hormonelt)

Øverst lår: -1 cm

Nederst lår: -0,5 cm

Trening: Jeg misset noen treningsøkter. Det ble vel 3 økter pga mye overtid og dårlig planlegging. Hva skjer liksom! Skjerpings Christine! Jeg hadde PR i sumo markløft på 110 kg alle 3 sett og knebøy økning til 77,5! Så det er fantastisk gøy å trene om dagen.

Kondisjonstrening: NULL! #CardioKillsGains

Spisekveld: Eeeeh jadda! Jeg var jo på fylla på Lørdag. Bursdagsfest med tapas og alkohol. En del drinker på byen og en halv kebab på vei hjem for jeg hadde vist glemt hvor DRITT det smakte gitt. Søndagen kom og det var barnebursdag + at jeg dagen derpå ikke er særlig flink til å hente meg inn igjen. Jeg har alltid vært den typiske “junkfood” addicten. Og dagen derpå er IKKE noe unntak. Så jeg tok et bevist valg på å spise mc donalds og ete kaker i bursdag + typ 2 donuts og sure sild når eg måtte kjøre en tur tim Hamar på kvelden. #SorryNotSorry Jeg tenkte kanskje det kom til å gå utover målingen, men det gikk helt fint.

Se forrige ukesrapport HER! 8

Bildene i dette innlegget er fra forrige måling. Jeg vil heller spare bilder så jeg kan sammenlikne før start og uke 4 neste Torsdag! Wooop, det blir sykt spennende for jeg kjenner og ser at det har skjedd MYE disse fire ukene her.

Jeg koser meg med god mat og en shitloads av brødskiver for det er faktisk det eneste jeg har lyst på om dagen. Matlysten er ikke helt på topp, men jeg prøver å være flink til å sette av tid til å gidde å lage mat. Men brødskiver funker fjell!

Nå skal jeg stikke å trene beina og jeg grugleder meg! Det blir tung markløft og tung bulgarsk i dag! LETS KILL THE LEGS!! I morgen pakker jeg til Trondheim og jeg gleder meg masse til å se godgjengen!

 

By |2018-12-06T18:40:27+00:00desember 6th, 2018|Coach Kamphaug, StrongBody klienter|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.