JEG SUGER OM DAGEN!

Jepp! Jeg suger.. Haha.. Eller, jeg er dårlig da. Jeg er sjukt dårlig til å oppdatere Snapchat og instastory og det er rett og slett fordi jeg sitter å jobber heeele tiden. Og det er begrenset hvor mange ganger dere vil se det slitne trynet mitt med gammel sminke fra dagen før fordi jeg gror fast foran Mac´en. Hehe..

Det å være online coach er noe av det beste i hele verden, men som jeg har forklart dere tidligere så er det ikke bare, bare for jeg sliter virkelig med å legge fra eg jobben min og jeg er alltid “på”. Jeg har jo mail og alt på telefon i tillegg så om jeg legger fra meg macbook´en eller setter meg vekk fra den store Mac´en så har jeg telefonen min det tikker inn mail på og da er jeg på jobb igjen.

Misforstå meg rett for jeg ELSKER jobben min, dette er ikke klaging, men derfor blir det ikke så mye kult å snappe eller vise. Hehe, min everyday routine er å sitte foran diverse apple produkter med gammel sminke fra dagen før og en sliten joggebukse eller ulltøy fordi jeg går tur med Nova mellom slagene.

Og jeg er faktisk veldig overrasket hvor stor pågang det har vært i November og nå Desember. Det er så kult at folk starter med trening og kosthold nå i stedet for 2 Januar etter fyllesyken fra nyttårsaften har lugnet. Hehe.. Så jeg jobber på spreng for å få ut planer om dagen og hvertfall siden jeg skal til Trondheim til helgen på julebord og møter.

Så beklager min dårlige snapping om dagen! Jeg kommer plutselig tilbake. Hehe.. Vit at dere ikke går glipp av noe som helst, haha! #BoringChristine #Workoholic

IMG_3557 2

By |2018-12-05T18:53:27+00:00desember 5th, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.