I DAG HAR JEG EN “SVAK” DAG..

I dag har jeg en sånn dag at jeg gruer meg skikkelig til å dra på trening. Jeg skulle egentlig trene tidligere i dag men pga mye jobb har jeg måttet vente til nå. Jeg ville trene tidlig fordi da er det mindre mennesker på gymmen, men nå må jeg dra dit midt i “prime time”.

Jeg har knebøy som første øvelse i dag og jeg er alltid så sinnsykt usikker når jeg kjører knebøy fordi det har vært min nummer 1 STRUGGLE øvelse siden start. Jeg husker jeg gråt på trening fordi det virket som at kroppen min bare nektet å fungere knebøy og jeg ble ALDRI bedre i det.

Grunnen til at det er ekstra utfordrende med knebøy er fordi jeg har lange bein og spesielt lange lår. Det gjør at teknikken min ikke ser ut som alle andre sin og det gjør meg usikker og utilpass. Selvom teknikken min er riktig til meg så føler jeg fortsatt at folk synes jeg ser ut som en noldus når jeg tar knebøy.

Og jeg veeet det er ALL in my head, men selvom man har trent lenge og trener mye så har man slike usikkerheter forde. Jeg er bare mennesker. Noen dager føler jeg meg sterk, andre dager føler jeg meg svak. Dette gjelder både mentalt og fysisk.

I dag har jeg en “svak” dag mentalt. Jeg er urolig, småstressa og litt sånn ubehag i magen for å dra på trening, men jeg vet inni meg at bare jeg kommer meg dit så blir alt bra og når økten er ferdig føler jeg meg AWESOME. For sånn er det jo alltid. Vi er så slemme mot oss selv. Vi dytter oss selv og gjør så vi mister trua. Det er så stygt for vi hadde jo ikke oppført oss slik mot andre. Hvorfor skal vi finne oss i sånt drit fra oss selv.

Nei.. FUCK DET! Nå drar jeg på trening! I dag skal bli en BRA dag!♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

By |2018-12-04T15:22:53+00:00desember 4th, 2018|Hverdagen, Personlig|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.