MOTIVASJONEN KOMMER I BØLGER..

Det er Mandag, det er Desember, det er ny uke og nye muligheter. Er ikke det en perfekt klisje? Jeg kunne valgt å skrive noe svada her om at motivasjonen er skyhøy akkurat nå, men akkurat i dag føler jeg ikke for det. For jeg våknet og følte meg som Shrek for å si det mildt. Er det mulig å føle seg så zombie etter 1 kveld ute. Jeg blir sjokkert.

Etter jeg hadde gått tur med Nova i stad så drev jeg å tenkte på frokost og jeg hadde bare ikke lyst på noenting. Eller, det er feil å si. La meg omformulere. Jeg hadde lyst på ALT mulig drit! Jeg har lyst på sjokolade, jeg har lyst på loff med nugatti og jeg har lyst på pizza. Jeg har lyst til å ligge i sengen å se på NetFlix. Jeg har lyst til å være 10 år og uten ansvar. DET er den følelsen jeg har i dag. Noen dager ass.

Men, det gir meg jo INGENTING å høre på hodet mitt når det prøver å overtale meg til å være en lat jævel. Når hodet prøver å overtale meg med sjokkis og alt mulig annet. Det gir meg kanskje 15 minutters glede også er det over. Det er ikke verdt det og jeg skal holde meg sunn gjennom denne dagen også. Noen dager må man bare kjempe ekstra hardt for å holde seg på stien og noen dager klarer man det, andre dager ikke.

Denne helgen tok litt knekken på meg og jeg er seriøst sliten. Haha!

Jeg føler meg nok helt sikkert bedre i morgen, jeg bare trengte en litt smooth start på denne uken så det ble treningsfri. Det passer fint siden Mandagene begraver jeg meg i ukesrapporter og jobb uansett. Jeg har sittet å jobbet i hele dag og nå straks skal jeg ta en pause for å dra på senteret med søstern og kjøpe noe greier til Nova.

Jeg kommer sterkere tilbake i morgen..

flex1

By |2018-12-03T14:59:51+00:00desember 3rd, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.