JEG ER HERVED DØD..

2.6b

Gårsdagen har satt sine spor i meg og let me tell ya.. It hurts! Hehe.. Jeg er ikke vant til å drikke så jeg glemmer litt hvor ille en fyllesyke kan være for hver gang. Siden jeg drikker så sjeldent så tåler jeg jo relativt lite i tillegg så det skal ikke mye til før jeg er i godt humør for å si det sånn. Og det er jo ikke sånn at jeg drikker meg idiotfull, men litt smal i øya blir jeg jo.

2.7b

Men, kvelden var knallbra og vi staret på bursdagsfest på Røa og tok maxi taxi til Taket på Steen&Strom og hang der resten av kvelden. På taket er det litt champagnefaktor og jentene i glitterkjoler eye ball´a meg og det var til og med ei som lo av meg der jeg stod med min hoodie kjole, caps og jakke knytt rundt livet. Det er jo litt tragisk, men hei.. Bryr jeg meg. Neeeeh. Jeg følte meg fresh og casual. Jeg er ikke en type glitterjente, men heller litt mer ghettochick. Haha!

2.2b

Dagen i dag har gått unna med barnebursdag og en tur til Hamar og hjem igjen. Nå skal jeg bruke resten av kvelden på jobb og prøve så godt jeg kan å lade opp til Mandag i morgen. Og jeg skal ikke si jeg er sånn veldig klar egentlig. Tror jeg trenger typ 3 Søndager til før Mandagen kan få lov til å melde sin ankomst.

Håper dere har hatt en fin helg. Nå er det fanden meg Desember og kun noen få uker igjen av året! Let´s make the best of it! Neste helg er det julebord i Trondheim så ja.. Repeat på denne helgen og nok en runde meg vondt i sjela. Hehe..

Hele antrekket er kjøpt i Polen2.4b

By |2018-12-02T21:46:57+00:00desember 2nd, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.