CHRISTINE VS ALKOHOL

lørdag.jpg

Hey babes! Nå er jeg hos mitt bestegull Natalia og vi skal gjøre oss klare til en bursdagsfest i Oslo. Vi skal innover i 5-6 tiden ish og jeg tror det her blir en kjempekveld!

Jeg stod opp relativt tidlig i dag, pakket ALT for mye drit i en bag og dro av gårde til Lillestrøm for å rekke en økt i dag fø vi skulle panikkshoppe i siste liten. #StoryOfMyLife Jeg hadde en veldig kort økt, men det ble 110kg i sumo markløft 3 sett og 5 reps som er ny PR OOOOOG ny PR i bulgarsk utfall med stang. YAS!!!!

ENDELIG gikk 40 kg og jeg kjørte 8 reps pr bein. Fy faen så digg!!! Jeg har sikla og jobba mot 40 kg i bulgarsk SÅ lenge nå og det har vært et hårete mål. Så denne uken har jeg kun fått inn 3 treningsøkter, men FY for noen gode og morsomme økter da. Det gjør sitt med motivasjonen.

Så nå skal jeg nyte kvelden og flyte på PR skyen min. Det skal drikkes alkohol i dag og det gjør jeg typ 5 ganger i året! Haha.. Jeg har kjøpt meg litt bobler også blir det mest sansynlig ut i Oslo senere og gjøre byen utrygg. Eller nei, vent.. Stemmer det.. For gammel til det jeg. Får vel gjøre byen trygg da? Hehehe..

Om dere vil være med på kvelden så følg med på snap: CHRISUNIVERS så sees vi! ♥

Ha en strålende lørdag gull!!

lørdag2.jpg

By |2018-12-01T14:22:20+00:00desember 1st, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.