HERREGUD SOM JEG GLEDER MEG!!

4.jpg

Okei, dette innlegget kommer senere enn planlagt fordi jeg ikke har hatt ro i ræva til å skrive det før nå. Som noen av dere har sett på snapchat i dag så har vi vært på befaring i huset. Og jeg er så SJOKKERT over hvor langt de har kommet. Det jobber så raskt at jeg ikke kan fatte hvordan det kan ta 5 måneder før det er ferdig.

Gulvet ble ferdig lagt i hele huset i dag og det er så fiiiint, kjøkkenet er satt opp, badet er flislagt, veggene er malte og jeg er så sinnsykt fornøyd med fargevalget og hvor vi valgte å male. Vi har en stor kontrastvegg i stuen og på kjøkken backsplash´en som er grågrønn (fargen heter Timian) og har malt hele soverommet i fargen green harmony. (det øverste bildet i innlegget, rommet bak meg bli walk in closet.. iiiih!)

Jeg tok noen bilder så dere kan se..

10.jpg

16.jpg

14.jpg

12.jpg

142.jpg

82.jpg
Døren til venstre for kjøkkenet blir kontoret mitt også er det et identisk soverom rett under

Vi har i dag funnet spisebord og sofa vi vil ha. Det blir svart velur sofa og en sort spisebord med metalbein. Siden jeg hadde bare hvitt og helt nøytrale farger i leiligheten min på Lørenskog så vil jeg ha litt mer dybde og lun feeling i huset. Jeg har så mange ideer og jeg DØR  av å vente helt til våren med å innrede.

Alt av utvendig fasade er jo også ferdig og det er litt tortur å bo rett ved siden av bygget og se på det hver dag. Hehe..

41.jpg
Uteplassen 2 etg

212

Så nå er det bare å saumfare alle nettsider og varehus for møbler og dekor!!

Ha en nydelig helg alle sammen! STORT SMIL fra meg!♥

By |2018-11-30T21:23:22+00:00november 30th, 2018|Hjem, Hverdagen|

One Comment

  1. Ingeborg sofie 01/12/2018 at 08:12 - Reply

    Så utrolig fint det blir! Flotte farger og er spent på sluttresultatet altså! Bare et bittelite tips fra meg med tanke på sofavalget.. Husk at velour trekker til seg aaaaaalt av hår og pels og at det fort kan bli mye jobb med å holde det smootg og pent med dyr i hus 😉

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.