STRONGBODY UPDATE – UKESRAPPORT 2

fremside ukesrapport
Greit trøtt i trynet! #Real

God Torsdag vakre sjeler! I dag tidlig før jeg måtte løpe til frisøren så veide jeg meg og målte jeg meg til periodens andre ukesrapport. Og jeg visste egentlig utfallet. Jeg har kjent at kroppen har vært oppblåst og jeg kjenner litt at det er noen hormoner som raser innvendig. Hehe..

Jeg vet ikke med dere, men jeg går opp typ 1-3 kg når jeg har både eggløsning OG mensen. Så hver 14 dag føler jeg meg som en vannballong. Jeg sov også kun 4,5 timer i natt som kan føre til vann i kroppen og oppblåsthet også.

8.jpg

Men det er ikke noe jeg bryr meg så veldig mye om egentlig. Og selvom utfallet ble som det ble denne målingen så trumfer treningsgleden det glætt! Jeg kjenner meg så STERK om dagen og jeg øker å øker! Det er helt fantastisk å virkelig føle seg connected med kroppen og det er noe jeg har savnet de siste månedene. Så hurra for TRENINGSGLEDEN dere!

8g.jpg

Dette har skjedd siden forrige Torsdag:

Vekt: 0 gram forskjell (dagens vekt fortsatt: 64,5 – lik som forrige uke)

Midje: 0 cm

Mage bredest: +1cm (dette skyldes enten: PMS, eggløsning snart, lite søvn eller at jeg ikke var på do  i dag tidlig)

Øverst lår: 0cm

Nederst lår: -0,5cm

Trening: 5 Styrkeøkter som planlagt og jeg ELSKER virkelig fremgangen min om dagen! Økte til 75 kg i knebøy på 3×3 settet mitt i pyramiden og det er kanskje ikke super sterkt for noen, men det er sterk til å være meg! Jeg har alltid hatt store utfordringer med knebøy pga lange lår, men nå føler jeg en fremgang jeg ikke har kjent på lenge. Skam den som gir seg ;)

Kondisjonstrening: Ingen, kun en liten fjelltur på Lørdag med bikkjer og familie. Men det teller jeg som normal hverdagsaktivitet.

Spisekveld: Jaddaaa! Det går ikke en uke uten for å si det sånn. Jeg spiste mine kjære 1 skoleboll, 1 donut, byggrynslunsj, potetgull, is og sjokkis. Altså, jeg føler jeg ikke spiser så mye når selve dagen er der, men når jeg ramser det opp får jeg sjokk altså. Det skal sies!

Se forrige ukesrapport HER!6h

Selvom målene er rimelig i null så satser jeg på en bedre måling neste uke hvor kroppen kanskje er i litt bedre balanse hormonelt. Jeg ser og kjenner forskjell på kroppen og det er faktisk det eneste som betyr noe. I tillegg til det å kicke ASS på trening da seff!

Topp motivert til de 2 neste ukene og jeg gleder meg til å avslutte året med nye rekorder på trening og masse energi! Kun 1 måned igjen av året straks. Let´s make the best of it!

By |2018-11-29T14:09:45+00:00november 29th, 2018|Coach Kamphaug, Hverdagen, Min Strongbody reise|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.