IKKE KØDD MED BRØDSKIVA MI!

23

Denne dagen startet egentlig ganske kjipt. Jeg våknet mye senere enn planlagt og hadde dundrende hodepine. Jeg har så issues med nakken og skuldrene mine om dagen at jeg tror jeg dør. Det er rett og slett fordi jeg sitter å jobber på Mac´en hele dagen lang. Jeg tuller ikke. Når jeg ikke trener eller spiser så jobber jeg. Jentene mine betyr alt for meg♥

Jeg spurte på instagram story i går om noen hadde tips til en fysioterapaut/naprapat som er god på nakke/skulder problemer og fikk en stor respons så TUSEN takk for alle tips!

Jeg bestemte meg kjapt for at det ble en hviledag i dag siden dagen startet så sent og crappy rett og slett. Så jeg flytter heller beinøkten jeg skulle hatt i dag til i morgen. Jeg må opp tidlig i morgen for å dra til frisøren uansett så da blir det trening rett etter det og jeg gleder meg skikkelig!

Jeg har fått skikkelig oppheng på brødskiver igjen og mitt elskede Julius brød. Jeg kjøper det på Kiwi og det er alltid så ferskt. Det er grovt og smaker helt fantastisk! Jeg spiser brød hver dag og her om dagen spiste jeg 10 (!!) brødskiver i løpet av en dag. Jeg hadde ikke lyst på middag og da ble det brødskiver i stedet med kjøttpålegg. Hva er forskjell på kylling + potet og grovt brød + magert kjøttpålegg?

Nada.. Karbo og proteiner i forskjellig form. Det er jo selvsagt forskjell mht at det er forskjellige matvarere, men det er ikke noe sunnere å spise kylling og potet.

Så til alle dere som ber folk kutte ut brød for å bli sunne.. Ta dere en bolle! Eller.. en brødskive ;)

Grovt brød er sunt og næringsrikg. Hvis du liker det, hvorfor i all verden skal du kutte det ut? Under her ser dere en fin kombinasjon av karbohydrater, proteiner og sunt fett♥

21.jpg

 

By |2018-11-28T16:38:37+00:00november 28th, 2018|Hverdagen, Kosthold|

One Comment

  1. Maren 28/11/2018 at 19:15 - Reply

    Hei. For noen mnd skrev jeg til deg ang lavkarbo.. har gått ned endel på det.. å følte det funka for meg! Så gikk jeg på en smell psykisk og fysisk.. etter det startet jeg på normalt kosthold.. men sliter nå med at jeg får vondt i magen av å eta brød ol.. så må si jeg skulle hørt på deg ang lavkarbo!bedre å spise normal norsk kost.. aldri tilbake på lavkarbo for denne kroppen! 😜

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.