HARD WORK PAYS OF!

Herregud, jeg satt å scrollet litt gjennom bilder også fant jeg bildet til venstre som er 1 år og 3 måneder siden jeg tok. Jeg stusset litt på det og tenkte «herregud.. det har ikke skjedd mye det siste året». Egentlig ble jeg litt skuffet. Men så vet jeg jo så alt for godt at vi er våre værste fiender og vi blir så blinde på oss selv.

Derfor fant jeg frem et bilde jeg tok forrige uke for å sammenlikne. Heldigvis er dette min «signature pose» så jeg har sikkert 1000 bilder i akkurat denne posituren. Haha, sad but true! Jeg synes jeg får frem en fin form på musklene i beina mine. #SorryNotSorry

collage blogg 1 år.png
1 år og 3 mnd forskjell – ca samme fett%

Når jeg satte disse bildene sammen ble jeg så sinnsykt glad. For selvom dere kanskje ikke ser den store forskjellen så ser jeg det GODT! Det har skjedd mye på litt over 1 år og jeg er så takknemlig for at jeg aldri har gitt opp selv om motivasjonen har vært lav eller det har vært tøffe stunder.  Dette er en livsstil! IKKE en diett, ikke noe kappløp.

Man trenger ikke gjøre alt 110% hver uke, man trenger ikke spise 110% sunt hver uke og man trenger ikke stresse om man faller av vogna i en uke heller. Det kalles livet!

Jeg har hatt flere uker til og med måneder hvor jeg har vært litt i kjellern og ikke hatt motivasjon og ikke trent det jeg har planlagt eller spist så sunt som jeg ønsker. Det er jo ikke kort tid siden jeg hadde en skikkelig tung periode hvor jeg spiste cornflakes til frokost, lunsj og middag og trente typ 1 gang i uken. (Les mer HER!)

Men som jeg ALLTID sier så handler det om å IKKE GI OPP! IKKE GI DEG! Du har et mål og selvom det er ekstra tungt en periode så IKKE gi slipp på det målet for det er aldri for sent å komme seg back on track. Det eneste jeg kan love deg er at om du gir deg så kommer du hvertfall ingen vei.

Jeg startet her for 3 år siden..

1966162_8_1447189282628-1966162-11-1497530046286.jpg
Gammelt bilde med dårlig kvalitet!

Uansett hvordan din start ser ut så vit at selvom du ikke alltid føler det går fremover så handler det om å ikke gi opp på seg selv. For det skjer mer enn du tror. Det trenger ikke være alt eller ingenting. En gylden middelvei hvor det er lov å leve litt, hvor det er lov å ha en dårlig uke og hvor det er lov å ta en liten pause for å puste..

Vi er mennesker, ikke maskiner!♥

2 kommentarer om “HARD WORK PAYS OF!

  1. Rått sier bare jeg! Fy søren – ser kjempe framgang, og den ræva?? NICE! 🙏 Det gav skikkelig motivasjonsboost 😘

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.