LITT AVKOBLING FRA EN TRAVEL HVERDAG..

2.jpg

Søndagen er kommet og vi reiser hjem fra Norefjell i dag. Det er litt trist, for det er så utrolig koslig her nå med frost og rim over alt. Helgen har egentlig bare gått til avslapping med unntak av en liten topptur i går. Ikke noe store greier, men vi tok med oss hundebarna og gikk en fin tur. Det ble et lite bål på toppen før vi måtte hjemover igjen fordi mørket kom snikende.

Dette er noe av det beste jeg vet å gjøre og det er noe magisk med å sitte ved et bål og nyte stillheten. Kun lyden fra knitrende ved.

2.4.jpg

2 4

Nå skal vi straks pakke sammen her og komme oss avgårde. Vi tenkte å gå en tur med Nova før vi farter hjemover og kjører ukens siste treningsøkt. Det blir en kombinert bein/overkroppsøkt på meg og overkropp på Kim. Jeg har masse energi siden jeg proppet meg full av både bakst og sjokkis i går. Livet på kostholdsplan er hardt dere. Hehe..

2.22.5

Jeg gleder meg maks til en ny uke etter en digg helg på fjellet! Jeg håper dere har hatt en super helg og er klar for Mandag også. Jeg må si jeg er ekstra spent på ukesrapport nr 2 på Torsdag. Jeg føler virkelig det skjer ting med kroppen og jeg er overrasket over hvor raskt kroppen responderer, det hadde jeg faktisk ikke regnet med.

Fortsatt god helg fra fjellgjengen!

2.62.3

By |2018-11-25T13:26:01+00:00november 25th, 2018|Hverdagen|

2 Comments

  1. Ella Margrethe 27/11/2018 at 07:44 - Reply

    Huff den hurtta selen så alt for liten ut :’(

    • christinekamphaug 27/11/2018 at 15:35 - Reply

      Den er ikke det, det er nok bare fordi den er dratt opp og hun har veldig tykk og mye pels😊 den ble justert i Helga i forhold til at hun har fått mer pels og lagt seg litt ut, men jeg kan betrygge deg om at babyen min blir tatt godt vare på♥️

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.