HJEMMELAGET PROTEINRIK THAI SUPPE

suppe2-1966162-8-1496855086852

Denne helgen er vi på hyttetur til Norefjell og når vi skulle planlegge middag så fikk jeg spørsmål om jeg ikke kunne lage den digge spicy kyllingsuppa mi og selvsagt kan jeg jo det. Denne suppen blir middagen her i dag. Den er rask og enkel å lage med masse god næring og proteiner.

Hvorfor i all verden skal man kjøpe posesuppe når man superenkelt kan lage en hjemmelaget suppe som smaker magisk godt på 1-2-3? Når du lager din egen så har du stålkontroll på ingrediensene som er i den og kan lage den akkurat som du vil med det du liker.

suppe1-1966162-8-1496852737312.jpg

Det du trenger til ca 1 1/2 porsjon er: 

  •  1 Kyllingfilet
  • 1 Hønsebuljong 
  •  1-2 dl vann
  • 3 dl kokosmelk
  • 2 ts rød karripasta (currypaste fra santa maria. du finner den i hyllen hvor alt fra santamaria er)
  • 1/4 blomkål
  • 1 stor gulrot
  • 1/2 løk
  • 1 stor håndfull champignon
  • Smak til med mer salt, paprika krydder, karri og gurkemeie ;) 

Kok opp 1-2 dl vann sammen med hønsebuljong, finhakket løk og noen dryss med salt. Skjær opp kyllingfileten i ganske små terninger og hiv oppi vannet rå. De kokes jo så slapp av. Null salmonella. Skjær opp gulrøtter, champignon og blomkål i små suppevennlige biter og ha oppi vannet.

Tilsett så kokosmelk og karripasta. La alt sammen koke til det er litt redusert og tykkelsen på suppen er god. Grønnsakene skal jo være myke også. Hvis der er noen andre grønnsaker du liker som for eksempel paprika så er det bare å bruke det du måtte ønske♥

Håper dere tester den ut for denne er MEGAGOD og sunn som fy!

suppe3-1966162-8-1496855290970.jpg

suppe4-1966162-8-1496855364435.jpg

By |2018-11-23T18:00:19+00:00november 24th, 2018|Kosthold, Oppskrifter|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.