NY PR I SUMO MARKLØFT! FOR EN BEINØKT!

I går hadde jeg tidenes drøyeste beinøkt og jeg ELSKER når energien flommer over og man føler seg sterk! Jeg hadde plan om å øke sumo markløften min til 107,5 kg, men etter oppfordring fra et råskinn av en coachingklient som dro 110 kg denne uken så kunne jeg jo ikke si nei.

Det som var så morsomt var at jeg følte meg egentlig litt treg i kroppen i går og følte ikke jeg hadde så mye å gi på trening. Men så varmet jeg opp og kjente at dette SKAL bare opp og tror dere ikke 110kg gikk 2 sett med 5 reps pr. (Video av sett nr 1). Jeg skulle egentlig ha 3 sett, men jeg har en litt kranglete rygg og kjente at jeg burde stoppe på 2 sett. Så da er heller målet å dra 3 sett neste uke.

Dette er første gang jeg har løftet 110kg i markløft og FY FAEN så gøy! Snakk om treningsglede da. Jeg var så gira så jeg endte opp med å kjøre 10 sett med beinpress etter på og det fortsatte til å bli en kickass økt! Snakk om en god avsluttning på uka.

Hele gårsdagens økt finner dere video av på instagram HER! og video av 110kg løftet under! YES ass! Hvor deilig er det ikke når man har en kongeøkt og kjenner at energien bruser i blodet #Treningsglede 

Nå er jeg på hyttetur på Norefjell og skal kose meg her i helgen! Nova storkoser seg med søstern og onkelen sin! Nyt helgen alle sammen! Mucho LOVE!

By |2018-11-23T13:57:06+00:00november 23rd, 2018|Hverdagen, Trening|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.