STRONGBODY UPDATE – UKESRAPPORT 1

-Reklame for jobben min –
IMG_3472

Jada, speilet er sjukt møkkete. Sorry! MEN.. HERREGUD! Dette er første ukerapporten siden jeg startet på Strongbody planen min forrige Torsdag og let me tell ya! Her skjer det ting. Jeg ble egentlig litt sjokkert over hvor gode målingene mine var denne uken. Den første uken mister man som regel en del vann, men målene er supre!

IMG_3458.jpg
Dette har skjedd siden forrige Torsdag:

Vekt: -900 gram (dagens vekt: 64,5)

Midje: -4cm (her har jeg nok gått ned et par ekstra cm fordi jeg hadde mensen forrige uke og var oppblåst i magen pga det)

Mage: -1cm

Øverst lår: -1cm

Nederst lår: -1cm

Trening: 4 Styrkeøkter, jeg misset økt nr 5 pga sjukt dårlig planlegging, men jeg har følt meg sterk og hatt masse energi. Økte i øvelser hver økt og spesielt knebøy hvor jeg økte til 72,5.

Kondisjonstrening: Ingen, kun vanlig hverdagsaktivitet som turer med Nova og det å gå til og fra bilen til trening. Jeg er jo online coach og har hjemmekontor så kan ikke si jeg har mest skritt om dagen. Hadde det ikke vært for Nova hadde jeg sikkert hatt 100 skritt pr dag. Haha, litt flaut, men sant!

Spisekveld: Hehehe.. OH YEAH! Jeg snappet jo litt fra den dagen så dere så jo innkjøpet, men jeg spiste vanlig frokost og lunsj fra planen min + en yt proteinshake og en flytende skyr youghurt etter treningsøkten som var rett før vi dro på Kino. På kino spiste jeg en duo pakke med popcorn og baconcrips og litt smågodt. Etter kinoen handlet vi inn mer digg og jeg spiste 2 shellboller (på vei hjem), 1 1/2 skolebrød, saltsild, ben&jerrys, ifa pastiller også toppet jeg hele driten med å spise 2 quarterpounderburgere med pommesfrites og noen nuggets fra mc donalds. Å HERREJÆVLAR det er jo dritmye! Hahah, man ser det virkelig ikke før man ramser opp alt sammen da. Men hey.. what can i say! I like my junkfood og bakst er min synd!

Se forrige ukes måling HER!
IMG_3451 2-2.jpg

Jeg har spist helt vanlig mat. Masse brødskiver, pasta, potet, tacolomper og det er ikke måte på hvor mye digg jeg har å velge i! Jeg har kost meg masse med kostholdsplanen og har ligget på ca 3-500 kalorier i underskudd om dagen utenom spisekvelden. Jeg vil ikke si hvor mange kalorier kostholdsplanen min er på da det er veldig individuelt pr person.

collage mat.png

Jeg er sjukt spent på de neste 3 ukene! Jeg føler meg bra og jeg kjenner at kroppen responderer veldig godt på maten og treningen. Det er så gøy og motivasjonen SKYTER til værs kjenner jeg! LETS GO, jeg er så KLAR!

Mer info om Strongbody coaching finner dere HER. Jeg har noen ledige plasser igjen denne måneden om du vil komme i gang også! Dette er ikke noe ekstremt og jeg tar godt vare på jentene mine!

Mail meg gjerne på christine@strongbody.no om du har noen spørsmål eller bestill direkte HER! Planene vi i Strongbody lager tilrettelegges deg! Enten du har matallergier eller om du er vegetarianer og om du har trent lenge eller nettopp har startet – #CoachKamphaug

-Reklame for jobben min-

 

By |2018-11-22T13:27:39+00:00november 22nd, 2018|Coach Kamphaug, StrongBody klienter|

8 Comments

 1. Carina 22/11/2018 at 14:09 - Reply

  Drit bra snuppa mi ♥️🙌🏼

  • christinekamphaug 22/11/2018 at 15:22 - Reply

   <3

 2. johanne 22/11/2018 at 15:02 - Reply

  Blir så SJUKT imponert av deg Christine!!

  Hvilket peanøttsmør bruker du? :D

  • christinekamphaug 22/11/2018 at 15:22 - Reply

   Aw, thanks babe! Jeg bruker green choice sitt øko peanøttsmør :)

 3. Julie 22/11/2018 at 18:09 - Reply

  Coaches jo av deg og det er så sykt motiverende at du poster ukesrapportene dine😍. Hilsen krom avhengi 😂 -Julie

 4. Marthe 22/11/2018 at 19:32 - Reply

  My coach looks like fire!!🤤🔥 DU er inspirasjon!

 5. Tonje Kristin Berg 22/11/2018 at 21:41 - Reply

  Du er så sinnsykt fin herregud😭😭
  Og så sjukt bra jobbet!👏🏼

 6. […] Se forrige ukesrapport HER! […]

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.