MINDSET IS EVERYTHING!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er som alle dere andre jenter der ute. Jeg også føler meg dårlig av å se visse ting i sosiale medier. Men jeg prøver å gjøre det jeg kan for å unngå å sette meg selv i situasjoner som ikke gir meg noe positivt. Og det gjelder ALT

Jeg tror det er viktig å ta et valg om man skal la seg påvirke av de riktige folkene eller la seg lede av de dårlige folkene. Og denne Mandagen kan DU ta noen smarte valg..

 

MINE TIPS ER:

1. SLETT/UNFOLLOW/BLOKKER. Yup. Det høres brutalt ut, men jeg lover deg at ting blir mye bedre når du tar det steget om du først føler du har behov for det. Det er du som velger hva og hvem som påvirker deg og ditt liv. Og da mener jeg alt fra å fjerne dårlige venner på facebook som kanskje har såret deg eller vært en dårlig venn til å unfollow´e shitty mennesker i sosiale medier.

2. Ikke la vennene dine dra deg ned. Om du er en positiv person som ser løsninger fremfor problemer, men du alltid har en venn som hindrer deg i å følge drømmene dine fordi h*n konstant tviler på deg eller setter spørsmål til det du står for så si ifra at du ikke setter pris på det og trenger mer positiv støtte. En ekte venn tåler å høre det. For konstruktiv kritikk er måten vi kan bli bedre på. Og hvis jeg hadde vært et negativt rasshøl og ingen hadde konfrontert meg med det så hadde jeg jo mest sansynlig ikke blitt noe bedre.

3. Jobb med å ha trua på deg selv hver dag. Uansett hva du driver med. Si til deg selv i speilet hver morgen:“Jeg er bra nok og i dag skal jeg lykkes med å være den beste versjonen av meg selv og være fornøyd med egen innsats” Og hvis det kommer negative tanker i løpet av dagen så prøv så godt du kan å erstatt de med en positiv.

4. Vær takknemlig. Se verdien i det du har hver dag. Vi tar mye for gitt i hverdagen og det kan jeg ofte gjøre. Vær mer våken og sett pris på de gode menneskene du har i livet ditt og hvor heldig du er som forhåpentligvis er frisk og kan gjøre akkurat hva du vil med livet ditt fordi vi bor i et land med muligheter.

5. SE MER FORBI KROPP! Åh, gud jeg er så lei av ordet kropp dere aner ikke. Uansett hvor i sosiale medier jeg ser er det så mye snakk om KROPP og jeg blir litt gal. Ja, vi alle har en, hva vi velger å gjøre med den er opp til oss. Det er millioner av måter å være vakker på og selvom du synes noen er vakre, betyr ikke det at du er mindre vakker♥

6. Aksepter at vi alle er forskjellige og respekter det! Vi har alle forskjellige gener, kroppstyper, hverdager, interesser og mål i livet. Jeg kan ikke tillate meg selv å bli skuffet over meg selv eller mislike andre fordi jeg ikke er advokat når jeg ALDRI hadde klart å få meg selv gjennom det studiet. Man må tåle å se at andre lykkes der de legger igjen sin sjel og energi. Misunnelse fører ingenting godt med seg så om du har en tendens til å bli misunnelig så jobb med å heller unne andre suksess.

7. Finn ting med deg selv du liker! Gjerne en blanding av noe fysisk og noe med personligheten din. Vi har alle vakre sider uansett åssen vi ser ut. Jeg synes vi skal være mer stolt av oss selv. Noen ting jeg liker med meg selv er at jeg er rettferdig, ærlig, lojal, positiv også har jeg en fin farge på øynene mine♥

Det er ikke alle dager det er lett å være like positiv eller fornuftig i tankegangen, men om vi kan være litt mer beviste på hva som påvirker oss og hvordan vi kan deal´e med det så blir ting så mye bedre.

Mindset is EVERYTHING! ♥ Gjør denne Mandagen BRA!

Crop top HER! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

By |2018-11-23T08:17:07+00:00november 19th, 2018|Hverdagen|

3 Comments

  1. Anne sofie 19/11/2018 at 16:53 - Reply

    Du er ett flott forbilde. Jeg synes du har MANGE fine fornuftige synspunkter.

  2. Ida 19/11/2018 at 16:55 - Reply

    Takk for et bra og motiverende innlegg!! 🧡🧡

  3. Stine 19/11/2018 at 19:30 - Reply

    Gud bedre frøken👏🏻🙌🏻 Amen!❤️

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.