VI BLIR ALLE OPPBLÅSTE!

collage bloat.png

Jeg vet ikke med dere, men jeg blir oppblåst bare jeg ser på et kakestykke. Hehe. Med en gang jeg får i meg for mye sukker eller karbohydrater så blir jeg sjukt oppblåst og vannete i kroppen. Og når jeg har mensen for den saks skyld. Det der kunne likesågodt vært en bildesammenlikning mellom mensen og ikke mensen.

Dette er veldig normalt og vi må lære oss å kjenne forskjell. For veldig mange får helt panikk og tror de har lagt på seg fett. Slapp av girls, det er vann. Og vann forsvinner.

Det er mye som kan påvirke kroppene våre til å bli oppblåste og det folk oftest tenker er jo at det er matvarene vi spiser. Om du har matallergier for eksempel. Men noen ting folk ofte glemmer er at stress, lite søvn og hormoner som mensen og eggløsning også gir oss en oppblåst kropp.

Jeg tenkte derfor jeg skulle vise dere disse bildene jeg tok i går og i dag tidlig. Det ser ut som jeg blåser ut magen på høyrebildet og det ser ut som jeg holder den inn på høyre. Det gjør jeg ikke. Dette er helt avslappet tilstand så dere får bare velge å stole på meg eller ikke. Jeg er ikke her for å lure noen eller spille noen spill. Her er det “the real deal”

collage bloat 2

Grunnen til at jeg ble så oppblåst i går kveld var fordi jeg hadde cheatday og spiste blant annet noen boller, ifa pastiller, potetgull og mc donalds + div for å si det mildt. Da reagerer kroppen min slik og jeg kan være oppblåst i 1-3 dager. Og ofte kan man gå å legge seg med en dårlig samvittighet fordi man føler seg stappmett på alt sukkeret. Og i treningssammenheng tenker mange “åh, nå har jeg feilet. Nå er alt jeg har gjort forgjeves”

Det er ikke helt sant og slutt å vær så streng med deg selv om du tenker dette. For om du trener og er flink så skal du selvsagt få lov til å kose deg på en Lørdag med noen boller om du vil det. Det går ikke utover resultatene og det bør heller ikke gå utover motivasjonen din så lenge du ikke fråtser i deg som om du aldri har sett godis før. Shake it of. Selvsagt skal du kose deg. Det er jo helt normalt og en del av livet. Igjen. Her må jeg si: Det trenger ikke være alt eller ingenting.

Hva så om vi blir oppblåste da? Er det noen krise om vi er det i en dag eller to? Nei.. Jeg trener hardt og skal unne meg litt ekstra digg i helgen og det jeg liker å tenke er at jeg skal bruke den ekstra energien til å kicke ass på trening den kommende uken.

Så jeg håper dere er like klare for Mandag som det jeg er! Let´s GO!

bloat 3.jpg

By |2018-11-18T17:30:14+00:00november 18th, 2018|Hverdagen|

2 Comments

  1. Thea 18/11/2018 at 18:53 - Reply

    Fint at du tar opp dette, tror mange har godt av å lese men også SE det 🙌🏼

    • christinekamphaug 19/11/2018 at 13:53 - Reply

      ♥️♥️♥️

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.