DET MÅ VÆRE ROM FOR LIVET!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOOOOD FREDAG ALLIHOPPA! Ah, i dag bare kjenner jeg på meg blir en bra dag! De første dagene med Strongbody planen min har gått veldig bra og jeg er så sjukt gira på de neste ukene. Dere er jo verdens beste heiagjeng og jeg digger feedbacken jeg har fått de siste dagene! You give me LIFE!

Denne helgen skal brukes på trening, jobb og kos. Det har kommet utrolig mange bestillinger på coaching denne måneden allerede så det er bare å brette opp armene og jobbe på for at jentene mine skal få kommet i gang!

Og det synes jeg er SÅ kult for de fleste gir egentlig litt faen i November og Desember fordi Januar snart kommer. så man blir litt “jaja, nå kan jeg bare gi litt faen for jeg skal jo komme i gang i Januar”. Det er rart hvordan vi tenker og trust me i know for jeg har vært den som tenkte slik. Som om man skal i fengsel i Januar og må høvle over alt av godt før man skal inn. Haha! Det var sånn jeg tenkte hvertfall også fråtsa jeg meg gjennom julen.

Bilde 09.11.2018, 17 11 01.jpg

Men er det noe vits? Nei.. Jeg tenker det er bedre å ha et avslappet forhold til mat, spise sunt og godt mesteparten av tiden og de 20% man velger å kose seg det er da for pokker lov. Det trenger virkelig ikke være ALT eller INGENTING. Den mentaliteten ødelegger så sinnsykt mye for oss og det er ikke levbart.

Om man klarer å ha en fin balanse mentalt på at det er helt normalt å ikke få inn alle øktene man har planlagt en uke eller at det er helt normal å spise en bolle på en Onsdag så har vi reddet oss selv litt. Det er sånn man klarer å unngå å ha den “jojo effekten” på kroppen. Og det er det jeg jobber for at jentene mine skal unngå og at de skal få en sunn livsstil hvor det faktisk er rom for jul, påske, fest og andre ting. ROM FOR LIVET! Hehe.. Preaching sister right here! Enige?

Nå skal jeg straks komme meg på trening. Overkropp på programmet i dag og jeg gleder meg skikkelig. Ah, treningsgleden ass. den slår ingenting! ♥

Jeg ønsker dere en fantastisk helg alle sammen! Kick ass og gi det lille ekstra om du skal trene i helgen♥

PSST! Titt innom senere for da skal jeg dele noe heftig med dere!

Bilde 09.11.2018, 17 21 04.jpg

By |2018-11-16T13:11:37+00:00november 16th, 2018|Coach Kamphaug, Hverdagen, Trening|

2 Comments

  1. Vikky 16/11/2018 at 17:40 - Reply

    Den slår alt, heter det vel. 😂😂

    • christinekamphaug 19/11/2018 at 12:30 - Reply

      Haha! ;)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.