HVA SKAL MAN SI TIL “NEI” MENNESKENE..

-Sponset Innhold-
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I løpet av livet møter man på de såkalte “nei” menneskene som jeg liker å kalle de. De som alltid klarer å finne noe negativt i enhver setting. De som klarer å dra humøret ditt ned ved å ha en litt sånn gnålete innstilling til ting selvom det nødvendigvis ikke er noen grunn til det.

Og har dere lagt merke til at disse “nei” menneskene alltid er rimelig kjapt ute med å komme med negative innstillinger til de som ønsker å forandre livsstil? De som kanskje har lyst til å bli mer aktive, de som ønsker å bli mer beviste på hva de spiser, de som vil opp/ned i vekt og de som kanskje har et hårete mål de ønsker å nå.

Jeg snakker av egen erfaring og på vegne av mange av jentene jeg coacher. For jeg husker selv når jeg startet å trene for snart 3 år siden. Hele tiden fikk jeg høre disse ordene “Nå må du ikke ta helt av da”, “Herregud, du trenger ikke bli noe tynnere nå” og “Pass på så du ikke blir for tynn da”, “herregud du kan vel bare spise salat du nå!?” osv. Venner og bekjente blandet seg inn i min nye sunne livsstil som om det var noe dårlig.

Bilde 11.11.2018, 15 24 16.jpg

Og jeg tenkte jo ikke noe særlig over det da jeg var bare sta og ignorerte alt de sa, men nå så tenker jeg litt annerledes.  Jeg bestemmer vel om jeg tar helt av eller ikke? Får jeg ikke lov til å bli oppslukt av en ny interesse? Jeg er glad i deg, men, pass på deg sjæl. Og akkurat det tror jeg vi må bli flinkere til å si. “Pass på deg sjæl”. Vi må slutte å la de rundt oss snakke dritt om det vi driver med. Enten det er trening eller strikking.

I løpet av min tid som coach så har jeg fått utallige mails fra jenter som ikke har det bra med seg selv på forskjellige plan. Enten det er fordi de er overvektige, undervektige eller fordi de har aldri vært aktive og ønsker en sunn livsstil. Noen vil røre mer på kroppen og kjenne på mestringsfølelsen de kanskje aldri har hatt før. Og noe disse jentene veldig ofte har til felles er at de har negative og dårlige mennesker rundt seg som gjør at de mister troen på seg selv.

“Du klarer ikke gå ned i vekt du som er så glad i sjokolade vettu”

 “Du har jo aldri trent før i hele ditt liv, heeerregud hvem tror du at du er?”

“Du klarer ikke opprettholde det”

“Skal du plutselig bli fit nå?”

“Herregud så ekstrem du er”

“Kan du ikke spise ditt, kan du ikke spise datt”

Det er så sinnsykt mye fokus på det negative og ikke minst urealistisk syn fra de rundt på hva det vil si å trener og ta vare på seg selv med et sunt kosthold. Jeg kjenner jeg blir RASENDE! Jeg får en trang til å stå opp for alle dere som opplever slik mobbing. Tenk å ha mennesker som snakker ned til deg fordi du er sunn og trener da? Noe så skammelig!! Jeg får flammer i øynene og får lyst til å fike til hver eneste en.

Bilde 11.11.2018, 15 19 22.jpg

Jeg kjenner jeg blir så lei meg på vegne av disse jentene. For det er ikke alle som er sterke nok til å argumentere for det de selv tror og håper de kan oppnå. Så det ender opp med at de “kjøper” det de blir fortalt.

“Jaja, da får jeg jo bare fortsette å spise sjokkis da, det er jo sant det de sier. Jeg er jo sjokoholiker, klarer ikke dette jeg vel”

Ikke bare har de tatt livet av en liten gnist av motivasjon den personen hadde til å tørre å satse på noe, men de har faktisk bidratt til det motsatte. Og jeg blir så forbanna! Det er så jævla poengløst!

Hva med å bare si: “YES, dette får du til!” “Så stolt jeg er av deg” “Åh det blir spennende og jeg heier på deg”. DET er en god venn i mine øyne. Et godt menneske som ønsker å se deg lykkes. De andre negative personene anbefaler jeg å ta avstand fra. Sånne mennesker trenger man ikke rundt seg. Energityver. Omgi deg heller med mennesker som har trua på deg og det du ønsker. De som drives av dine ambisjoner og omvendt. De som løfter deg opp fremfor å dra deg ned♥

Du bestemmer om du lykkes! Du er sjefen over ditt eget liv! Og du tar avgjørelsene. Ikke la deg påvirke av noen som ikke tror du kan, la deg påvirke av de som VET du kan.

JEG HAR TRUA PÅ DEG OG SAMMEN ER VI STERKERE!

Tights HER! / Sneakers HER! / Topp utsolgt, men lik HER! / Sportsbh HER!
Bilde 11.11.2018, 15 19 42.jpg-Sponset Innhold-

By |2018-11-14T15:00:44+00:00november 14th, 2018|Coach Kamphaug, Hverdagen, Personlig|

One Comment

  1. Julianne 15/11/2018 at 13:11 - Reply

    Likte alt det du skrev! Veldig bra tema og ta opp😊💪🏼

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.