MOTIVASJON PÅ TOPP!

-Sponset Innhold-
trond1.jpg

Å herregud, den helgen her dere! Jeg vet bare ikke hva det er med Trondheim, men hver gang jeg er sammen med Kaliber gjengen på Gymmen så blir jeg så inspirert og motivert. Det er en så sjukt herlig gjeng og virkelig det beste teamet å være en del av. Alle er så inkluderende og man blir så godt tatt vare på.

Jeg nevnte jo i gårsdagens innlegg at jeg var litt usikker på når jeg skal stille og jeg tror jeg er rimelig sikker på at jeg skal stille igjen i bikinifitness NM 2019. Det jeg skrev i går var at om jeg skal stille til høsten 2019 så må jeg starte på diett i Januar. Det er lenge å være på diett, men det som er casen er at jo tidligere man starter jo mer behagelig er dietten. Jo bedre tid man har jo mindre drastisk blir det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tights HER! // Topp HER!

Om man kaster seg på en fitnessdiett og kun har noen måneder å komme i form på så vil ikke det skje med mindre man allerede er i en veldig lav fett%. Derfor er det greit å ha en ok fett% når man snakker om en helårsform for da blir det ikke like stor påkjenning å gå på en fitnessdiett heller.

Ofte når man snakker om diett mot fitness så relateres det ofte til ekstremt små matmengder og ekstremt mye trening. Det er IKKE nødvendig og jeg kommer til å spise fra en strongbodyplan frem til scenen med kanskje et unntak av et par uker og uken før konk. Man kan komme seg i en konkform med helt vanlige matvarer, tro det eller ei.

Så nå er jeg mega gira på å komme i gang med morgendagen og min splitter nye Strongbody plan som jeg har snekra til meg selv og jeg GLEDER meg også til å dele prosessen med dere! LETS GO LADIES!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA                                                                 -Sponset Innhold-

By |2018-11-23T08:18:00+00:00november 11th, 2018|Fitness, Hverdagen|

One Comment

  1. Katarina Groth 12/11/2018 at 11:42 - Reply

    Gleder meg til å følge med videre! du kommer til å rocke scenen <3 lykke til!!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.