2019 UTTAK TIL KALIBER FITNESS KLUBB!

Oh joy! Dagen er her hvor vi skal møte nye stjerner og talenter. Gutter og jenter fra hele landet har kommet til vår kjære Kaliber Gym for å komme på uttak med ønske om å stille i fitness og jeg gleder meg til å treffe de håpefulle!

Det er jo slik at for å kunne stille i fitness så må man være en del av en klubb og derfor holder klubbene uttak typ 2 ganger i året før hver sessong. Så nå er det uttak mot vårens konkurranser. Det tar jo mange måneder og komme i en fitnessform så derfor starter vi såpass lenge før. Det kommer selvsagt an på utgangspunktet, men om jeg skal stille til høsten 2019 selv så starter jeg på diett i Januar. Kan dere tenke dere! Jeeez. Hehe..

Et lite tilbakeblikk..

collage progresjon
Dette er meg fra min første konkurranse og året etter. Sykt at begge formene gav meg 4 plass i NM. Jeg skal toppe den forrige formen og da må man JOBBE!

Jeg er litt i tenkeboksen selv på om jeg skal stille igjen neste høst eller ikke. Jeg er inne i en veldig god periode med treningen min nå og kan virkelig se utvikling på beina mine i den retningen jeg ønsker. Og det er kjipt å avbryte det for en diett og det å komme i konk form. Jeg snakket faktisk med ei på Kaliber om akkurat det i dag som opplevde det samme. Så vi får se. Time will show! Men i dag ønsker vi nye athleter velkommen til klubben!

Måtte 2019 bli like bra som 2018! Og om du er nysgjerrig på å starte din egen fitnessdrøm så kan du lese mer om prosessen HER!

God Lørdag alle sammen! Dere finner meg på Kaliber Gym og jeg håper jeg ser noen av dere!♥

GOO1 to

By |2018-11-10T01:29:31+00:00november 10th, 2018|Coach Kamphaug, Fitness, Fitnessutøvere|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.