FREDAGSPUMPEN – FULL RUMPEØKT

-Sponset Innhold-

God Fredag babes! I dag stod jeg seriøst opp klokken 05:50 og det er ikke normalt i mine øyne. Hehe.. Jeg er jo b-menneske nr 1. Jeg er en av dem som kan sove til klokken 12 om jeg ikke har noe å gjøre liksom. Men da er jeg jo oppe til klokken 03 også da. Jada, jeg har ikke en normal døgnrytme.

Jeg startet å pakke til Trondheim klokken 12 i går kveld og jeg klarer ikke å bare legge med for å sove. Jeg har blitt så vant til å se litt på YouTube og har fått oppheng på PewDiePie som er en sarkastisk fyr fra sverige som jeg bare dør av latter av. Humoren hans er midt i blinken for meg.

Jeg var på Gardermoen klokken 08:30 og klokken 10 landet jeg på Værnes og møtte Vilde. Vi dro å sjekket inn på hotellet og skravlet oss ihjæl. Gud vi har det gøy sammen. You cant even!

Vi dro å trente bein og rumpe og dagens økt så slik ut:

  1. Sumo markløft 3 x 5 reps (Yey, ny rec på 102,5 kg :D
  2. Vilde kjørte Frontbøy 3 x 3 reps
  3. Bulgarsk utfall 3 x 12 reps
  4. Hip thrust i bootybuilder maskinen 4 x 15 reps
  5. Rygghev med krum rygg (video i instastory) 4 x 15 reps
  6. Pull through 4 x 15 reps

En enkel rumpeøkt som garanterer PUMP! Prøv den babes! It was a good one! Nå skal vi spise i restauranten på hoteller og i morgen er det team uttak! YES! Det blir bra!!

God helg fra meg og Vilde alle sammen!♥

Sort crop top HER! // Tights utsolgt
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
-Sponset Innhold-
By |2018-11-23T08:20:44+00:00november 9th, 2018|Hverdagen, Treningsprogram|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.