JA, JEG HAR GÅTT OPP I VEKT..

-Reklame-

Siden den stressende perioden min de siste månedene hvor trening og kosthold sklei helt ut så har jeg gått opp i vekt. Jeg har ikke veid meg for vekten bryr jeg meg fint lite om og jeg lar heller ikke tallet på vekten påvirke meg, men jeg kjenner og ser på kroppen at det har skjedd ting.

Jeg tror alle har en form man føler seg vel i og dette er veldig individuelt. Det er ingen fasit og nå snakker jeg kun for meg selv. Jeg har ikke noe problem med å ha gått opp i vekt nå, men jeg trives bedre når jeg ikke er så oppblåst. Og jeg har jo all kunnskap og alle verktøy til å være i den formen jeg trives best i.

collage no flex
Dette er bilder med null flex. Avslappet holdning. Og jeg har en haug cellulitter på rumpa, men lyset gjør at det ikke synes. Skal vise de i et eget cellulitt innlegg jeg! hehe..

Siden jeg har hatt så dårlig kosthold den siste perioden pga flytting og stress så er jeg hele tiden oppblåst og jeg føler meg ikke bra om dere skjønner. Energien og kroppen er litt blæh. Og hvorfor skal jeg finne meg i det? Hvorfor skal jeg orke å gå rundt å føle meg sliten og jævli? Jeg føler meg hoven i kroppen om jeg skal sette ord på det.

Jeg har som noen av dere vet laget meg en strongbody plan og den er gull! Jeg har smått begynt å bruke den. For jeg er så matlei. Jeg har ikke lyst på noenting, det eneste jeg har lyst på om dagen er typ sjokolade. Hehe.

Det kan ha noe med syklusen min å gjøre også det da, men dere vet når dere bare ikke har lyst på mat i det hele tatt? Bare dra på butikken å kjøpe boller, is og sjokkis . Sitte under pleddet og se på Netflix hele dagen. Yep.. Det er en deilig følelse og noen ganger trengs det, men ikke hver dag i evig tid. Da blir jeg miserabel!

flex2.jpg

Jeg vet ikke med dere, men jeg trener ikke bare fordi jeg ønsker å bygge muskler, jeg trener også fordi det gjør meg glad. Det gir meg energi og det hjelper meg å ta sunnere valg i hverdagen. For når vi er flinke og har gode treningsrutiner så ønsker vi også å spise sunt egentlig litt uten at vi tenker over det. Man går automatisk etter sunnere valg når man handler og det føles godt å ta vare på seg selv på den måten.

Så nå kjenner jeg at jeg er mega klar for å kicke ass og være flink med kosthold og trening. Nå skal det gjøres STRONGBODY style for det gir meg så mye energi og gnist! Jeg vet ikke om dere ønsker at jeg skal dele hvordan det fungerer å bruke en strongbody plan? Jeg har lyst til å vise dere hva man kan oppnå med 4 uker med en kostholdsplan.

Vil dere se ukesrapportene jeg kommer til å gjøre for meg selv med progresjon? Vil dere se resultatene mine? Skal jeg dele maten jeg spiser fra planen? LET ME KNOW! Jeg sier ikke at jeg skal 10 kg ned i vekt her altså, bare så det er sagt! Hehe..

Dette har gitt meg litt gnisten til å blogge daglig også. Og endelig er jeg skikkelig på plass hos søstern min som dere sikkert vet. Ting begynner å normalisere seg. Nå må jeg bare fortsette å jobbe for at rutinene skal falle på plass :)

Og om du har lyst på en egen Strongbody plan som hjelper deg med å nå målene dine så klikk HER! for mer info♥ Jeg har kapasitet til å ta inn nye klienter siden det er ny måned! Så nå kan vi nå målene våre sammen!

flex1-Reklame-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

By |2018-11-06T15:56:27+00:00november 6th, 2018|Coach Kamphaug, Hverdagen, Kosthold, Personlig|

14 Comments

 1. Lisa 06/11/2018 at 16:45 - Reply

  Ja til ukesrapport :-D

  • christinekamphaug 07/11/2018 at 11:23 - Reply

   :D

 2. Renate 06/11/2018 at 17:02 - Reply

  Ja, det hadde vært artig å se resultatene dine og måten du spiser på planen😃

  • christinekamphaug 06/11/2018 at 18:27 - Reply

   😃😃

  • christinekamphaug 07/11/2018 at 11:23 - Reply

   Herlig :D

 3. Lise 06/11/2018 at 22:55 - Reply

  JAAAA til ukesrapport, matplan osv !!!! <3
  Klem

  • christinekamphaug 07/11/2018 at 11:23 - Reply

   :D

 4. Camilla osaland 06/11/2018 at 23:04 - Reply

  Ja, del med oss! Hadde vært gøy å se hvordan det fungerer😄

  • christinekamphaug 07/11/2018 at 11:23 - Reply

   I will :D

 5. Jessica 07/11/2018 at 09:34 - Reply

  Del gjerne! Er så inspirerende og motiverende å følge deg <3

  • christinekamphaug 07/11/2018 at 11:24 - Reply

   Aww! Thanks honey! Skal dele ;)

 6. Elisabeth 07/11/2018 at 15:25 - Reply

  Jaaa til alt 😍 Du er en motivator 🙏🏻💯💥

  • christinekamphaug 07/11/2018 at 15:54 - Reply

   Yey😃😃

 7. Maren 08/11/2018 at 10:09 - Reply

  Hei.
  Vil bare si at du er virkelig motiverende.. det er godt å se at man kan ha vært langt nede men fortsatt komme seg opp av det! Er utbrent og er veldig preget av det i hverdagen,men når jeg leser bloggen din gir det meg en liten gnist til å spise litt annet enn is med karamell saus,og potetgull… samt trene når jeg har overskudd!
  Så TAKK

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.