ENDELIG HELG!

gdansk dag 3

Shit denne uken her har gått sinnsykt fort! Og det har vært en så sinnsykt bra uke. Energien har kommet tilbake og denne uken har vært KICKASS treningsmessig. Alle øktene har vært het konge og jeg kjenner at styrken kommer seg sakte men sitter tilbake. DIGG!

Jeg har også begynt å bli litt mer vant til å trene på spenst og synes ikke det er like kjipt som i starten. Det er jo fortsatt uvant og jeg skulle gjerne trent på Lillestrøm hvor det er litt mindre folk og folk jeg kjenner.

Jeg virkelig elsker Lillestrøm Trening og jeg vurderer neeesten å pendle dit for å trene. Hehe.. Det er jo kun 30 minutter 1 vei. Men jeg kan jo ikke være så sær og det er absolutt ingenting galt med spenst. Det er bare jeg som er SJUKT sær og vanedyr.

Helgen skal tilbringes i stabilt sideleie fordi jeg er så forbanna støl over alt.. Neida, Lucky me! Jeg har en beinøkt i morgen! Hehe.. Bein og overkropp it is! YAS! En god miks og jeg er mer enn klar.

Håper dere har hatt en super uke alle sammen good helg♥

gdansk dag 3 2

By |2018-11-02T19:38:34+00:00november 2nd, 2018|Hverdagen|

2 Comments

  1. Kristine Marken 03/11/2018 at 12:26 - Reply

    Så godt å høre at du er ON TRACK! Skjønner godt at du vil på det andre treningssenteret, man blir veldig vanedyr! ;) men du kommer nok til å bli mer vandt med å trene på Spenst, og ikke minst bli kjent med folk der også. Uka mi har ikke vært så bra, ble sykmeldt fra jobb pga vondt i kroppen, og stress/tretthet, og fikk beskjed fra legen om å kun slappe av og gjøre meg selv godt. Så jeg prøver på det :) God helg babe! <3

    • christinekamphaug 06/11/2018 at 16:38 - Reply

      Ekstremt vanedyr!🙈 uff!! Jeg håper virkelig du føler deg mye bedre nå♥️🙏🏼 ta tiden til hjelp og slapp av💯

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.