JEG HAR FÅTT TILBAKE GLØDEN MIN!

God kveld vakre sjeler! I dag føler jeg meg som et supermenneske og det er sjukt digg. Jeg stod opp 06:50, noe som seriøst ALDRI skjer. Jeg sier bare 1 ting og det er livet med hjemmekontor for et nattmenneske = sene kvelder og sløve morninger. Jeg prøver iherdig å snu om på dette og kanskje akkurat dagen i dag var THE day!?

Jeg startet dagen med å sette på en vaskemaskin og drikke en god kopp med te. Mens jeg drakk teen min satt jeg der og var sjukt tilfreds med egen innsats over å karre seg ut av senga og motivasjonen for dagen var skyhøy. Jeg jobbet frem til 13/14 tiden, fullførte 3 Strongbody planer som skulle ut til noen motiverte sjeler også ordnet jeg meg og dro på trening selv for jeg blir alltid så gira av å lage planer til andre. Hihi..

Og LET ME TELL YA. Jeg hadde en konge overkroppsøkt (økten er på Instagram HER!). Nå kjenner jeg treningsgleden er enorm og jeg er så motivert og ikke minst inspirert til å dele økter og trening. YES! Jeg har fått tilbake gløden min igjen. Det føles hvertfall sånn etter en ekstremt tung periode for meg de siste månedene. Jeg har lyst til å begynne å grine av glede!

Nå går vi straks inn i en ny måned og jeg har bestemt meg for at November skal bli den BESTE måneden dette året! Det er opp til MEG om den blir det eller ikke. Let´s do this!

super1.jpg

By |2018-10-31T19:46:09+00:00oktober 31st, 2018|Hverdagen|

6 Comments

 1. Layla 02/11/2018 at 06:24 - Reply

  Kjempefint. Men synes du ikke det er trist å skrive på en blogg som er helt dør? Ingen kommentarer og folk glemmer

  • christinekamphaug 06/11/2018 at 16:40 - Reply

   Selvsagt, men jeg har vært veldig dårlig til å oppdatere nye innlegg og latt det gå slik selv desverre. Kun min egen feil.

  • Liza 12/11/2018 at 14:27 - Reply

   Mange som leser innlegg uten å kommentere :) Elsker denne bloggen!! Stå på videre Christine 😍

   • christinekamphaug 12/11/2018 at 17:18

    Awwww ♥️♥️♥️

 2. Kristine Marken 03/11/2018 at 12:30 - Reply

  Det er SÅÅÅ godt å starte dagen tidlig! Står jeg opp senere enn 9.30 (tross fridag) så føler jeg at jeg har kasta vekk store deler av dagen. Jeg er sikker på at du får en kickass bra November måned <3 stor klem !

  • christinekamphaug 06/11/2018 at 16:38 - Reply

   Ja, det er så sant. Nesten så man står opp og har gitt opp dagen allerede! Ha en super dag frøken!😘

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.