GIR DU DEG SELV EN KLAPP PÅ SKULDEREN?

-Sponset Innhold-
bbgul1

I dag mens jeg har svart på ukerapporter fra jentene mine så legger jeg merke til et mønster. Det er sjeldent noen ser verdien i egen innsats eller resultater. Man må liksom påpeke at JO, du er råflink! Eller JO, du har fått knallfine resultater! Og virkelig vise og forklare hvor flinke eller gode de har vært. Det er en av fordelene med å ha en coach som meg. Jeg backer deg og hjelper deg med å få trua på deg selv!

Hvorfor er det slik at vi så lett kan skryte av alle andre eller beundre andre for innsatsen de gjør eller hva de får til eller hvor sterke og rå de er. Bare tenk tilbake til før du begynte å trene for eksempel. Bare tenk hvor imponert du var av hun jenta på gymmen som tok 60 kg i markløft. Du så opp til henne, du synes hun var så sterk og tenkte på hun som en slags superwoman.

bbgul2

Men hva med deg selv da. Hva skjedde når du tok 60 kg i markløft? Hvorfor var du ikke din egen heiagjeng? Hvorfor var ikke det bra nok? Og hvorfor kan du ikke se litt opp til deg selv og tenke “fy faen nå er jeg rå!“. Nei, det er liksom litt forbudt å tenke sånn om seg selv, men hvorfor er det så enkelt for oss å si til andre.

Et eksempel er Instagram. Der kommenterer vi eller tenker om andre “fy så rå. rå form, rå kropp, rå selvtillit, rå treningsgnist, rå motivasjon, så styrke. HUN.ER.RÅ” Vi er så flinke til å forhøye andre, men dra oss selv ned. Fordi man ikke setter pris på seg selv og egen innsats.

bbgul3.jpg

Åpne opp øynene dine jente! SE HVA DU FÅR TIL! Husk hvor du var for noen måneder siden. 1 år siden. Vær takknemlig ovenfor deg selv for alt du har klart og si til deg selv ” DU ER RÅ!”.

Se deg selv i speilet hver morning og se forbi alle de idiotiske tankene om at du ikke er bra nok, sterk, nok, pen nok osv. Se deg selv i speilet om morningen og gi deg selv noen komplimenter. Sett deg noen mål og tenk at DU er RÅ som jobber mot de. Ikke sammenlikne deg med noen andre. For du er deg og det er mer enn bra nok!

Sett litt mer pris på deg selv, for du er ganske så rå du også!♥

Velour sett fra www.x-life.no – Jakke HER! // Tights HER! // Sneakers HER! 
bbgul4
-Sponset Innhold-

By |2018-10-29T16:45:52+00:00oktober 29th, 2018|Coach Kamphaug, Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.