TRENING ER DEN BESTE LYKKEPILLEN!

mot1fremside

God Søndag vakre mennesker! I dag er jeg i så sjukt godt humør! Solen skinner, høsten er min favorittårstid og jeg skal trene bein + armer etterpå. Ah, livet faller tilbake på plass etter en kaotisk periode! Gud bedre!

Jeg er så fornøyd med uken som har gått fordi jeg  har fått banket inn øktene mine og trent slik jeg er vant til. Jeg føler styrken min har tapt seg litt, men det er ikke verre enn å hoppe tilbake på hesten og kjøre på igjen. Heldigvis er det noe som heter muskelminne (Det er sant, google it)

Muskelminne er rett og slett at om du har vært i en slags toppform, men faller fra. Enten pga skade, manglende motivasjon eller at livet skjer rett og slett så er det som om musklene ligger litt i dvale og venter på å bli vekket igjen. Musklene husker hvor godt trent de har vært og når man startet å trene igjen kommer man raskere tilbake enn man tror fordi kroppen henter seg så fort tilbake til der den var.

Så nå kjenner jeg at jeg er mega gira på å bygge opp styrken igjen og komme inn i de gode rutinene jeg har savnet. Det er ingen tvil om at trening er den beste lykkepillen som finnes og jeg merket etter den første økten denne uken at humøret mitt var så bra! Gleder meg til ny uke hvor nye mål skal nåes og det er ingen tvil om at det hjelper ekstremt mye å ha en solid plan å følge. Og selvom vi møter motgang eller utfordringer så gir vi oss jo ikke!!

Jeg liker denne grafen her jeg.. Og hvis vi har den i bakhodet hver gang vi vurderer å slippe trening så kommer vi langt ;)

sønd1

By |2018-10-28T14:15:26+00:00oktober 28th, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.