MOTIVASJONSBOOST TIL 1000!

-Sponset Innhold-
collage xlife 6

God Torsdag mine vakre! Ah, i dag har jeg lagt inn en gooood bestilling hos www.x-life.no og er det noe som gir meg et motivasjonsboost så er det nye treningsklær!

Jeg bruker seriøst mer treningsklær enn vanlig klær og jeg tenkte faktisk i stad når jeg skulle finne dagens antrekk at hvorfor i helvette har jeg pakket med meg så mye strikkagensere og jeans til søstern når jeg ikke bruker det. Burde jo bare tatt alt treningstøyet mitt i stedet for det er jo bare det jeg bruker. Ah, livet i tights! Its a sweet life!

Og nå gleder jeg meg bare så sjukt til å få disse nyhetene hjem så jeg kan gi alt på trening og føle meg fresh! Jiiiiih! Jeg bestilte også en ny PWO for jeg bruke C4 (HER!) for en stund tilbake og jeg likte faktisk det lille kicket jeg fikk av det. Man blir liksom ekstra gira på vei til trening og jeg føler jeg får et rush i kroppen når jeg har sittet hele dagen foran Mac´en og er halvdau, hehe..

Og det jeg nesten er MEST gira på er de nye booty bands´a til bootybuilder! Det MÅTTE hjem og jeg har en mistanke om at de er 1000 ganger bedre å bruke enn gummistrikkene da de ikke sklir på samme måte.

Jeg synes Icaniwill har kommet med masse fint og ellers har fortsatt Better bodies rocket de siste kolleksjonene sine heftig! Hva synes dere om det jeg har bestilt?

Noe dere fikk lyst på?!♥ Dere finner alt med linker nedover i innlegget..

collage xlife 2
Sportsbh´er HER! // Tightser til -25% HER! // PWO HER! 

 

collage xlife 3
Velour zip jakke HER! // Crop gensere HER! // Bootyband HER! 

 

collage xlife 4
Velour tights HER! 

 

collage xlife 5
Sømløs tights HER! // Sort topp HER! // Grå sportsbh HER!  

 

-Sponset innhold-

By |2018-10-25T18:15:20+00:00oktober 25th, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.