MOTIVASJON

-Sponset Innhold-
mot1.jpg

Det er ikke alltid lett å bare «ta seg sammen» og komme seg på trening og spise sunt. Og uansett hvor mange som maser på deg enten det er deg selv eller andre rundt så er det ingen andre som kan bestemme når det skjer enn deg selv. Og motivasjon vokser ikke på trær.

Noen viktige ting for å lykkes på veien mot målene sine er blant annet å ha en plan! For da slipper man å løpe rundt som en hodeløs kylling på både butikken når man skal handle mat og på treningssenteret. Har man en plan så gjør du det enklere for deg selv å lykkes. Fail to plan = Plan to fail..

I dag har jeg filmet en video til YouTube og snakket litt om den stressende tiden jeg har hatt. Om angstanfallet mitt, om kostholdet som gikk til helvette med sjokkis til frokost og treningen som uteble pga kaos i livet mitt.

Jeg snakker om at noen ganger så faller man av og livet gir deg rett og slett en bitchslap, men det er da jeg kommer på dette: Hadde det vært enkelt hadde alle gjort det. Man MÅ faktisk tvinge seg så sjukt ut av komfortsonen noen ganger og det er der jeg er nå.

For nå har jeg falt så langt ut av rutinene mine at det er ukomfortabelt å komme seg tilbake. Men det må gjøres. Jeg kan jo ikke leve på sjokkis til frokost i evig tid. Ofte når jeg møter motgang eller stress så tyr jeg til mat, sunn eller usunn det er samme f. Det går som regel i usunt. Jeg er en trøstespiser og bruker mat for å «comfort myself» om det sier dere noe.

Men nå er det faenmeg nok! Og i dag snakker jeg om det og jeg gleder meg til å redigere og legge ut den filmen. Dere skal få være med meg tilbake inn i rutinene mine. Jeg skal filme og dokumentere den reisen. Dele litt tanker og meninger med dere. For jeg som alle andre har dager, uker og til og med mnd med dårlig motivasjon, men det som er det vikgtiste i sånne perioder er å ALDRI gi opp eller ALDRI gi seg. Man må akseptere at det er sånn i perioder, men at man kommer tilbake etterhvert.

Det trenger ikke være noe alt eller ingenting! Vi er bare mennesker og det er vanlig å falle av til tider, men kommer du deg back on track er ingenting tapt.

Jeg har laget meg en strongbody kostholdsplan for å gjøre det enkelt for meg selv og med nytt treningsprogram er jeg KLAR for å kicke ass i morgen med en fresh start for meg selv etter dette stresset♥

Et av favorittantrekkene fra www.x-life.no nå på salg -25%
Topp HER! // Tights HER!
mot2.jpg-Sponset Innhold-

 

2 kommentarer om “MOTIVASJON

  1. Dett var som å «se» seg selv i speilet, når jeg leste innleget <3 for akkurat slik er det for meg også nå. :-)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.