NY START

God Fredag babes! I dag har jeg sittet med enorme mengder jobb og jeg har blitt litt inspirert i det hele for nå er det straks team uttak til Kaliber Fitness Klubb og det er mange henvendelser som gjelder fitness. Som dere vet coacher jeg både fitnessutøvere og andre jenter som ønsker å komme i en god helårsform. Enten det er ved å gå ned i vekt, gå opp i vekt, bygge muskler eller få mer overskudd.

Jeg blir så inspirert og motivert av disse jentene og jeg får ny energi selv til å sette meg nye mål med treningen min. Så i dag har jeg satt opp et nytt treningsprogram til meg selv og jeg gleder meg maks til å få på plass rutinene mine etter dette flyttekaoset.

Fokuset mitt vil selvsagt være å bygge muskler. Spesielt bein og skuldre, men også litt krydder innimellom. Jeg har fått en haug av treningsutstyr til å ha hjemme så jeg vil pøve å være kreativ med hjemmetreningen også som et fint tilskudd til å pushe vekter på gymmen.

Jeg har også lyst til å forbedre kondisjonen min for den er helt seriøst ræva. Jeg har aldri vært noe fan av intervaller eller likende, men forandring kan jo fryde og noen ganger må man ut av komfortsonen eller hva jenter ;)

Topp HER! // Tights utsolgt, men liknende HER! 
GO1

 

 

By |2018-10-19T16:02:03+00:00oktober 19th, 2018|Hverdagen|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.