JEG HATER Å SE MEG SELV PÅ TV

Et sent innlegg fra meg denne Torsdagskvelden, men etter å ha hatt dette innlegget oppe i hele dag må jeg bare få det ut. Mange har spurt meg “hva synes du om å se deg selv på TV”?

Etter Charterfeber kom på TV3i høst har jeg faktisk kun sett typ 3 episoder med meg selv. Jeg har sett mange av de andre episodene uten meg, men når det kommer en episode hvor jeg er med så har jeg latt være å se på. Når søstern har spurt om vi skal se på så har jeg sagt “nei, vi kan gjøre det senere” og unngått det.

Jeg skal si hvorfor og en ting skal dere vite. Jeg har shitloads av komplekser som mange andre mennesker, men når jeg ser meg selv på TV så klarer jeg ikke slutte å se på akkurat det. Jeg ser på alt jeg synes er stygt med meg selv og jeg har da latt være å se på for å “skåne” meg selv for et evig huekjør.

Jeg kjenner jeg får litt angst av å se meg selv på TV. Det er sikkert mange som tenker “hun der har all verdens selvtillit”, men det er feil. Jeg er en veldig positiv, utadvent og happy-go lucky person, men bak mye morsommheter og kødd så ligger det mye annet. Som jeg har nevnt før har jeg vært gjennom en god del drøye ting i mitt liv og jeg kan huske helt fra barneskolen at jeg har hatt dårlig selvtillit.

Selvom man forandrer seg fysisk så er det psyken det er vanskeligst å gjøre noe med. For jeg har jo forandret meg mye siden jeg var yngre, vokst mye som person, men fortsatt sitter det en 13 år gammel jente med verdens minste selvtillit på skulderen min og hun forteller meg alt som feiler meg og hakker meg ned.

Noen ganger så tenker jeg at jeg ikke burde vært blogger. At jeg ikke burde vært på instagram eller youtube fordi jeg rett og slett innerst inne ikke har selvtillit nok for å være brutalt ærlige med dere..

Det går veldig opp og ned og i perioder går det helt greit, mens i andre perioder vil jeg ikke se meg i speilet en gang. Og da vil jeg hvertfall ikke bli tatt bilder av eller være masse foran kameraet. Men av nettopp den grunn vil jeg jo også dele, inspirere og vise at man ikke trenger å være “perfekt” for å være out there.

Jeg setter hvertfall ENORMT stor pris på alle snap´ene, meldingene og feedbacken jeg har fått fra dere som har sett episodene og takker for alle fine ord! Dere har hjulpet meg litt uten at dere vet det♥♥♥

GO2

By |2018-10-18T22:58:37+00:00oktober 18th, 2018|Hverdagen, Personlig|

9 Comments

 1. Tonje 19/10/2018 at 04:41 - Reply

  Jeg likte utrolig godt din opptreden på tv! Jeg begynte å følge deg på Instagram etter å ha sett deg på charterfeber ;P Dine sunne verdier kom veldig godt fram i episodene syns jeg.. Du virker som en herlig og positiv jente! Stå på og fortsett å inspirere!

  • christinekamphaug 21/10/2018 at 14:48 - Reply

   Så utrolig koslig!! <3 Tusen tusen takk! Det setter jeg enormt pris på! <3

 2. Maja 19/10/2018 at 08:23 - Reply

  Eg syns du e helt nydelig som person!❤️
  Elska at du e så ærlig og åpen! Du har hjulpet meg masse, så tusen takk!😘

  • christinekamphaug 21/10/2018 at 14:49 - Reply

   Tusen takk så koslig!! <3 <3 <3 Det her var så fint å lese!

 3. Marie 19/10/2018 at 16:07 - Reply

  Det Er SÅ gøy å se deg på charterfeber! Du har en fantastisk kropp… meeeen… Kropp til side 🔙 lukk øynene å hør på deg selv. Du sprer glede og god stemning over alt hvor du går 🤗 du er en skikkelig people person og en humørspreder! 💛 tenk litt på det neste gang du dømmer deg selv for hvordan du ser ut!
  Heia deg🙋🏼

  • christinekamphaug 21/10/2018 at 14:49 - Reply

   Awww! Så herlig du er! <3 Setter så stor pris på denne kommentaren <3 Made my day sister!

 4. Karoline 19/10/2018 at 18:05 - Reply

  Sender en klem,husk du er mer enn bra nok som du er :)

  • christinekamphaug 21/10/2018 at 14:50 - Reply

   <3 Tusen takk! <3 Stor klem tilbake til deg!

  • christinekamphaug 21/10/2018 at 15:21 - Reply

   ♥️♥️♥️

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.