HYTTEØKT MED PUMP SETT!

-Sponset Innhold-

Jeg fikk et genialt pump settet fra www.xlife.no og jeg var nødt til å ta det med på hytta og teste det ut. det er jo GENIALT å ha hjemme og evt på hytta. Man kan få en ganske så heftig økt med enkelt utstyr. Bare sjekk her:

Pump settet inneholder:

  • 1 stk stang
  • 2 stk 5kg plater
  • 2 stk 2,5 kg plater
  • 2 stk 1,25 kg plater

Du finner det HER!

Jeg synes det er så genialt og ikke bare kan man bruke stangen med vekter på, men man kan jo også bruke vektskivene til individuelle øvelser på for eksempel arm og magetrening. Love it! Jeg kommer til å lage flere type hjemmeøkter dere kan teste da jeg har fått en god del utstyr! Det gleder jeg meg skikkelig til. Jeg elsker å være kreativ med treningsøkter.

-Sponset Innhold-

 

 

By |2018-10-17T18:58:20+00:00oktober 17th, 2018|Trening, Treningsfilmer, Treningsprogram|

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.