HVORFOR FLYTTINGEN BLE FULLSTENDIG KAOS!

Jeg tenkte jeg skulle gi dere en update på hvorfor ting ble ekstra kaotisk når jeg skulle flytte. Er dere klare? For dette er ganske komplisert egentlig..

Som dere vet bor Kim i en forsvarsleilighet på Rena og for dere som har fulgt meg lenge så er det der vi bodde sammen når jeg bodde på Rena også før jeg flyttet tilbake til Lørenskog. Den leiligheten er det ikke lov til å ha hund i.

Så når vi veldig spontant kjøpte huset vårt i August så var planen at når leiligheten min var solgt så skulle jeg flytte til Rena og i mellomtiden skulle Kim søke om å få bytte bolig. Det er ganske komplisert dette med forsvarsboliger. Det er ikke bare å flytte inn her og der, det er søknadsrunder også blir man vurdert med noe som kalles poeng osv.

Anyway.. Vi regnet ikke med at det skulle være noe problem så vi fortsatte jo bare med salgsprossesen av leiligheten og vips så ble den solgt på typ 4 dager, noe som kom litt brått på for å være ærlig, men hei. Jeg ville jo selvfølgelig selge så raskt som mulig.

Men vi hadde ikke fått svar på om vi fikk ny forsvarsbolig ennå så jeg fikk litt indre stress av det. Og midt ooppi dette fikk jeg også panikkanfallet jeg skrev om for noen poster siden. Og ikke nok med det fikk vi brev om at søknaden var avslått fordi han allerede hadde leilighet og noen andre grunner som er urelevante.

Jeg ble GRISESTRESSA og bare.. Great! Nå har jeg og Nova faktisk ingen steder å bo. Hva F gjør jeg. Det ble en klageprosess og vi fikk beskjed om at leilighetene var delt ut og ingenting å gjøre med. Om vi skulle ha en annen leilighet på Rena så måte vi selv spørre om noen ville bytte leilighet med den Kim bor i nå.

Ja, rimelig tungvindt for å si det sånn. Jeg kjente jeg gikk i kjellern for alt vi hadde planlagt frem til huset vårt er ferdig neste år gikk litt i grus. Hvor skulle jeg ha tingene mine, hvor skulle jeg bo!? Mamma og de har ikke plass til meg og bikkja og familien vår er veldig liten så det er ikke mange å spørre.

Heldigvis er søstern og typen supersnille for jeg får bo på gjesterommet deres til det løser seg. Så jeg har seriøst fylt boden dems med alt mulig rart og gjesterommet dems er sprengt. Der har jeg en feltseng, pulten min og mac´en min + en kommode og søplesekker.

Jeg føler meg som en boms som lever i en bag. Først var det slik at vi skulle prøve å løse floken, men det viste seg at det ikke var noe å gjøre med det så søss sa jo at jeg kunne bo der til huset var ferdig. Men hvor dritt tror dere ikke jeg følte meg da. De har jo nettopp flyttet inn i helt ny leilighet selv og ikke fått noe kvalitetstid før jeg invaderer alt sammen.

HELDIGVIS!!!! Så løste floken seg i går kveld da Kim sa ifra om at han hadde fått byttet leilighet med noen han jobber med som hadde fått utdelt leilighet men ikke flyttet inn ennå. HALLELUJA! Jeg har lyst til å grine fordi jeg kjenner at nå kan jeg virkelig få rutinene mine på plass og bo sammen med Kim igjen.

Jeg har jo sklidd helt ut av treningen min, kostholdet mitt, blogg, instagram og alt sammen fordi de siste mnd seriøst har vært KAOS. Heldigvis ser det ut til at ting ordner seg og jeg flytter til Rena i løpet av de neste ukene regner jeg med. Herregud jeg er så glad dere aner ikke!!

Så da går alt som planlagt etter en helvettes stor fartsdump og en god tur ned i kjellern for å si det mildt. Jeg har hatt det så tungt den siste tiden og all min energi har gått til flytting og jobb. Overskuddet har vært minimalt, men med denne gode nyheten fikk jeg et boost uten like!

Jeg takker for dere som titter innom og jeg gleder meg til tiden fremover nå!!

Og sier dem ikke at det som ikke dreper gjør deg sterkere.. Hehe..

gdansk dag1 9

By |2018-10-16T12:46:05+00:00oktober 16th, 2018|Hverdagen|

2 Comments

  1. Ingrid 22/10/2018 at 21:59 - Reply

    Uflaks og Forsvarsbygg er ikke bestandig like grei å ha med å gjøre når det kommer til boliger akkurat. Nettopp gått igjennom samme styr som deg! Føler så med deg, og er glad det ordnet seg😍

    • christinekamphaug 24/10/2018 at 14:40 - Reply

      De er SJUKT kranglete :( Omg jeg dør!! Det er ikke sikkert det ordner seg allikevel nå plutselig. Det er så vanskelig ass!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.