BEYOND MIN KOMFORTSONE!

gdansk dag 3.jpg

gdansk dag 3 2

Nå sitter vi på flyplassen og flyet hjem går om en time. Jeg gleder meg til å komme hjem til Nova, men samtidig er det trist at dagene har gått så fort.

I dag hadde vi roomservice og fikk frokost på rommet. det var helt nydelig. Jeg elsker hotellfrokost, men noen ganger synes jeg det er kleint å stå i kø rundt all den gode maten i frokostsalen. Hvertfall siden jeg er tidenes vinglepetter og seriøst ALDRI klarer å bestemme meg.

Hva passer vel bedre enn frokost levert på døra da. Hihi.. Jeg testa ut en smoothiebowl med banan og ananas og det var supergodt! Jeg tror jeg må begynne å lage litt sånne typer måltider igjen for jeg er så sinnsykt matlei. Det frister ikke med “vanlig” mat i det hele tatt..

gdansk dag 3 4

gdansk dag 3 3

Etter frokosten dro vi på spa og fikk kroppsskrubb og thai massasje og jeg sier bare HJELP så digg. Jeg var først sykt skeptisk og litt angstfylt fordi jeg tenkte det ble langt beyond min komfortsone og ikke minst intimsone. Det var kleint i starten, men etterhvert så var det null stress for de var så profesjonelle og spaet var utrolig lekkert.

Vi ble enige om en ting til i dag (ref. til gårsdagens blogginnlegg) og det er at når det er så billig å dra på tur så burde vi absolutt gjøre det oftere. Det er mye bedre å skape minner enn å gi hverandre ting man ikke trenger eller bruker 1 gang.

Det kommer et eget blogginnlegg i løpet av uken med litt resietips og priser i Gdansk til dere som har lurt!

God helg vakre venner!♥♥♥

gdansk dag 3 5.jpg

gdansk dag 3 6

By |2018-10-12T19:26:48+00:00oktober 12th, 2018|Hverdagen|

2 Comments

  1. Eva 16/10/2018 at 08:13 - Reply

    Er drt i det hele tatt noen som leser denne bloggen lengre? Du svarer ikke på kommentarer og poster mye sjeldnere enn før. Savner gamlebloggen…

    • christinekamphaug 21/10/2018 at 14:48 - Reply

      Det er det vettu :) Tror de fleste vet at jeg er inne i en tøff periode nå og får masse fine meldinger <3 Denne bloggen er litt rar fordi når jeg svarer på kommentarene så detter de opp (eller ned) Så noen kommentarer forsvinner på en måte, men prøver å gå gjennom. Jeg kommer til å poste jevnere når rutinene mine er på plass, men akkurat nå er ting veldig kaotisk og det håper jeg du og andre forstår <3

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.