VI HAR BLITT ENIGE OM NOE..

gdansk dag 2 11

God kveld vakre mennesker! I dag har vært nok en fantastisk dag her i Gdansk og Polen leverer! Over 20 varmegrader, strålende sol og godt humør. I dag så har faktisk jeg og Kim blitt enige om noe.

gdansk dag 2 10

Dagen i dag har gått til 2 verdenskrig museumet som ligger her i hjertet av Gdansk og la meg bare si det sånn at det var helt sinnsykt. Det er helt nyåpnet og det var et helt VILT opplegg. Det er den største utstillingen jeg noensinne har sett og energien der var helt unik.

Å gå rundt i masse forskjellige rom med hitler, nazi propaganda og groteste bilder man ikke bare blir rørt av, men forbanna, trist og fortvilet er rimelig spesielt. Hvis noen skal reise dit og synes sånt er spennende anbefaler både jeg og Kim å ta turen. Den er stor så sett av noen timer. Vi var der i nesten 4 timer. Det kostet 50 polske penger som er ca 100 norske kroner for begge to inn.

gdansk dag 2 14

Etter vi hadde vært der gikk vi og spiste og deretter på senteret en gang til for å shoppe et par vintersko til Kim han så i går. Vi surret rundt der en timestid før vi bestemte oss for å dra på et sted vi har gått forbi et par ganger. “Pankejk”

Yup! En pannekakesjappe! OH LORD! Jeg spiste pannekake med is, nutella, m&m ´s, peanøtter og kjeks inni. Jeg døde! Og det var bare sjukt! Klarte faktisk ikke å spise opp alt fordi det var så drøyt mye fyll. Vi dro fra pannkakehuset klokken 20:30 og da ble vi enige om en ting på vei nedover gata..

gdansk dag 2 9

VI ER SÅ KJEDELIGE! Misforstå meg rett, vi har det jo kjempegøy sammen, men vi er ikke noen jetsettere som drar på nattklubb og er ute halve natta. Vi fester sjeldent og trives godt med det. Det er jo ikke sånn at vi aldri drikker, men vi er ikke party people da. Så når vi gikk nedover gaten og ble enige om å bare stikke å henge på hotelrommet, mens resten av byen satt ute på restauranter og drakk drinker mens de skravlet i vei ble vi da altså enige i at vi er rimelig kjipe og lo godt av det.

Nå har vi bestilt oss roomservice så vi får frokost på rommet i morgen også skal vi på spa klokken 13:00 å få skrubb og kroppsmassasje. Også det er avreise hjemover på kvelden. Flyet hjem går 22:00. Chill life akkurat som jeg liker det!

gdansk dag 2 12

gdansk dag 2 8.jpg

Jeg legger ved noen bilder fra museumet i dag under:

gdansk dag2 7.jpg

gdansk dag2 2.jpg

gdansk dag2

gdansk dag 2 6.jpg

gdansk dag2 3.jpg

gdansk dag 2 4.jpg

gdansk dag 2 5.jpg

By |2018-10-11T21:18:31+00:00oktober 11th, 2018|Hverdagen|

2 Comments

  1. June 12/10/2018 at 16:01 - Reply

    Hva heter hotellet dere bor på?🤗

    • christinekamphaug 21/10/2018 at 14:46 - Reply

      Vi bodde på IBB Hotel Dlugi Targ :) Knallfint, nytt og midt i gamlebyen <3

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.