VI DRAR..

gdansk2.jpg

Jeg er en ganske spontan sjel og siden Kim hadde bursdag forrige uke så bestilte jeg en tur til oss. Vi trenger begge en liten ferie og hva er vel kosligere enn en storby tur for et kjærstepar i gamledaer. Vi har jo alt vi trenger og i stedet for å kjøpe noe crap man ikke bruker så bestilte jeg en tur til oss så vi heller kan ha et fint minne.

Jeg kjenner det skal bli utrolig godt å komme seg litt bort nå etter flyttestresset. Jeg har lyst til å finne et spa og bare slappe av,  kanskje få en massasje og bare vandre rundt og kose meg med Kim i en romantisk og koslig by. Senke skuldrene og være i chillmode.

Vi har ikke planlagt så mye, men vi er hjemme igjen på Fredag. Grunnen til at jeg valgte Gdansk er fordi det var flere som anbefalte å reise dit fordi gamlebyen er så fin. Det er der hotellet ligger også så det er ekstra stas.

Og dere! TUSEN takk for den fine responsen på gårsdagens innlegg! I LOVE YOU!!

gdansk4.jpg

gdansk3

By |2018-10-09T17:31:22+00:00oktober 9th, 2018|Hverdagen|

2 Comments

  1. Ingrid 09/10/2018 at 17:45 - Reply

    Gdansk er så fint, billig og billig spa😍 God tur!

    • christinekamphaug 21/10/2018 at 14:45 - Reply

      Ja, fy søren!! :D

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.