JEG VISSTE IKKE OM JEG SKULLE DELE DETTE MED DERE..

Hey fine mennesker! Oh, hvor skal jeg begynne! Det har skjedd så sykt mye den siste mnd og jeg har seriøst aldri hatt så mye stress i hele mitt liv. Ikke vanlig stress som “å nå har jeg dårlig tid, gotta run”, men innvendig stress som har fucket meg helt opp for å være ærlig.

Jeg var litt usikker på om jeg skulle dele dette med dere, men jeg føler at jeg burde det siden jeg plutselig ble helt stille på blogg og YouTube. Jeg er en person med en ENORM samvittighet. Jeg kan få dårlig samvittighet for ting jeg ikke har gjort en gang, på andres vegne. Jeg tar på meg mye følelser jeg plukker opp av andre i tillegg til mitt eget.

For ca 3 uker siden så hadde jeg et panikkanfall. Eller angstanfall. Det går vel litt for det samme. Jeg stod på Kid butikken på Lørenskog Storsenter og fikk panikkanfall for første gang. Det var helt sinnsykt ubehagelig og vondt. Jeg trodde seriøst jeg skulle dø (litt krisemaksimering her, men jeg er også en av den typen, hehe)

Jeg ble kvalm, svimmel, hadde hjertebank langt oppi halsen og fikk vondt i brystet. Jeg tenkte først “fy faen jeg får hjerteinnfarkt i en alder av 30”. Jeg hadde så lyst til å bare hylgrine og legge meg på gulvet og krølle meg sammen, men jeg var jo tross alt på et senter.

Jeg klarte ikke å få følelsen til å gå over, det var helt jævli. Jeg prøvde å fokusere på å puste riktig, senke skuldrene og hente megselv inn og det gav seg etter en halvtimes tid om jeg ikke husker feil.

Men jeg hadde en sånn underliggende angstfølelse i kroppen utover hele kvelden og den kommer plutselig tilbake i ny og ne. Så gjennom september som var så sjukt stressende måtte jeg bare ta litt avstand fra alt egentlig. Jeg har ikke vært like flink til å oppdatere som jeg burde, men jeg trengte å ikke føle at det var 10 ting som hang over hodet mitt i tillegg til salg av leilighet, flytting, masse møter og konkurranser 2 helger med masse å gjøre.

Innerst inne tror jeg det var den tidsfristen med alt jeg måtte gjøre før jeg fikk flyttet og at jeg hadde så mye å gjøre i September fra før. Pluss at det endte opp med at jeg ikke hadde noe sted å bo, men mer om det i et eget innlegg.

Den flyttingen ble overveldende når leiligheten ble solgt så fort. Jeg fikk jo typ 3 uker å flytte ut på. Og jeg var alene, hadde shitloads av jobb, hund også ville jeg gjerne hjelpe andre med ting og tang. Men kroppen sa nok i fra at det ble litt for mye og jeg følte meg utilstrekkelig og det resulterte i et angstanfall.

Jeg har aldri opplevd noe sånt før i hele mitt liv. Eller.. Jeg har slitt litt med angst de 3 siste årene, men det er underliggende noe helt annet og det er litt mer sosial angst kanskje? Jeg vet ikke. Det er vanskelig å sette ord på det, men jeg kan plutselig våkne opp å få følelsen av at jeg ikke har lyst til å stå opp, fikse meg eller gå ut døra i det hele tatt. Og som regel klarer jeg jo selvsagt å overtale meg selv til å starte dagen og komme meg ut, men det er jo tungt å uten forvarsel sitte med en sånn angst.

Selvom jeg er en utadvent positiv sjel så har jeg vært gjennom mye i løpet av mitt liv som har satt spor. Ting jeg jobber med hver dag, men som alltid kommer til å ha satt sine spor i meg.

Det er så mye mer enn fasaden. Det er så mye mer enn bilder i treningsklær og en sporty livsstil. Jeg er bare menneske og jeg vil dele denne opplevelsen med dere også…

1

By |2018-10-08T12:15:31+00:00oktober 8th, 2018|Hverdagen, Personlig|

19 Comments

 1. Stine 08/10/2018 at 17:03 - Reply

  Jeg elsker at du er ærlig mot deg selv og følgerne dine❤️ Mange sliter med akkurat det du beskriver, flere enn man vet om for de fleste holder det for seg selv. Du er et knallbra forbilde snuppa❤️

  • christinekamphaug 21/10/2018 at 14:42 - Reply

   <3 <3 <3 Tusen takk!!!

 2. Ida 08/10/2018 at 17:44 - Reply

  ❤️❤️❤️

  • christinekamphaug 21/10/2018 at 14:42 - Reply

   <3

 3. Kristine 08/10/2018 at 18:05 - Reply

  Helt forståelig at du fikk en slik reaksjon. Håper det går bra med deg <3 Og håper alt kaoset har roet seg:)

  • christinekamphaug 21/10/2018 at 14:43 - Reply

   <3

 4. Ingvild Vestengen 08/10/2018 at 18:21 - Reply

  Synes dette var så ærlig og flott gjort av deg ❤️❤️
  Tror det er viktig å være åpen om dette 🙏🏻Så glad for å følge deg . Og vil så gjerne melde meg på dette programmet ditt online . Trener selv på Jessheim , så ikke vær redd for det er et supert senter og bare hyggelige folk 🙏🏻😍

  • christinekamphaug 21/10/2018 at 14:44 - Reply

   <3 Tusen tusen takk! Hjelper deg gjerne med coaching <3

   Gleder meg til å komme ordentlig i gang på jessheim til Neste år. Det blir et pit stopp på Rena først :D

 5. M 08/10/2018 at 18:46 - Reply

  Du er ikke alene, har det slik jeg også. Det kommer heller ikke så godt fram på bildene jeg poster på Instagram. Tusen takk for at du deler – det er helt sykt hvor mange som sliter med dette bak fasaden! ❤️ Håper det går bedre når ting faller mer på plass nå! ❤️ Du er rå, men livet er ikke for amatører! 😆😘

  • christinekamphaug 21/10/2018 at 14:44 - Reply

   Veldig veldig sant!! <3 Tusen takk for backup frøken <3

 6. Karen 08/10/2018 at 18:51 - Reply

  ❤️ Du er bare så god, på så mange måter!! Godt å se at du er menneske du og❤️

  • christinekamphaug 21/10/2018 at 14:44 - Reply

   <3 <3

 7. Trine 08/10/2018 at 20:52 - Reply

  💖💖💖

  • christinekamphaug 21/10/2018 at 14:45 - Reply

   <3

 8. Astrid 09/10/2018 at 08:17 - Reply

  Håper du får det bedre snart <3

  • christinekamphaug 21/10/2018 at 14:45 - Reply

   <3

 9. Karoline 09/10/2018 at 17:25 - Reply

  Ærlig sagt,håper det går bedre med deg :))

  • christinekamphaug 21/10/2018 at 14:45 - Reply

   <3 Det føles litt bedre nå, men det er noe som må jobbes med!

 10. […] Jeg har hatt flere uker til og med måneder hvor jeg har vært litt i kjellern og ikke hatt motivasjon og ikke trent det jeg har planlagt eller spist så sunt som jeg ønsker. Det er jo ikke kort tid siden jeg hadde en skikkelig tung periode hvor jeg spiste cornflakes til frokost, lunsj og middag og trente typ 1 gang i uken. (Les mer HER!) […]

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.